• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.12.2021

12:55

OTKRIVENA STROGO ČUVANA TAJNA  Ovo su gangster i starleta o kojima je Ognjen Amidžić pričao! (VIDEO)

Dobrica Mitrović

Showbiz

OTKRIVENA STROGO ČUVANA TAJNA Ovo su gangster i starleta o kojima je Ognjen Amidžić pričao! (VIDEO)

Podeli vest

Nedeljama unazad voditelj Ognjen Amidžić u svojoj emisiji Amidži šou intrigirao je kako gledaoce, tako i svoje goste samo jednim pitanjem koje je glasio: “Na šta vas asociraju epiteti gangster i starleta?”

Sada je konačno sve izašlo na videlo, a fanovi najpopularnijeg srpskog voditelja oduševljeni su idejom koju je zamislio i na kraju sproveo u delo.

Naime, Ognjen je poput svojih kolega iz svetskog džet-seta, za dvadeset godina svoje televizijske karijere odlučio da napravi mini kolekciju dukseva i majica sa svojim logom i likom vešto upakovanim na odevnim predmetima koji imaju ispisane poruke preko grudi - gangster i starleta!

Foto: Dobrica Mitrović

Ognjen Amidžić drži pištolj u spotu

Naravno, sve ovo, kako nam je rekao nije promocija ova dva, trenutno najaktuelnija pojma kako u Srbiji, tako i šire, već skretanje pažnje na surovu realnost.

Koliko je bio posvećen celom projektu, svedoči činjenica da je Amidžić snimio pesmu i spot za istoimenu numeru “Gangster i starleta”, čija radnja kroz epohe najbolje opisuje ove dve intrigantne društvene pojave.

- Drago mi je da su prve reakcije na kompletan projekat fenomenalne i da su ljudi uspeli da prepoznaju ideju koju sam imao od starta, a to je da na jedan duhovit način skrenem pažnju na trenutno dva najpopularnija “zanimanja” u našoj zemlji. Duksevi s druge strane imaju jasnu poruku, koja glasi da je svako od nas zvezda za sebe, a da su gansteri i starlete samo jedan prolazni deo svega što nas okružuje, iako će verovatno još dugo vremena biti prisutni, kao što i jesu godinama unazad - rekao je Amidžić.

Zanimljivo je da se u Ognjenovom spotu pojavljuje i njegova supruga, top model Danijela Dimitrovska, a fanovi popularnog para ne prestaju da komentarišu njenu lepotu i izgled.

Pogledajte spot za pesmu "Gangster i starleta"




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija