• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.12.2021

21:21

SLAVNI HOLIVUDSKI ZAVODNIK POKAZAO MIŠIĆE! Žene gledaju i uzdišu! /FOTO/

Showbiz

SLAVNI HOLIVUDSKI ZAVODNIK POKAZAO MIŠIĆE! Žene gledaju i uzdišu! /FOTO/

Podeli vest

Džejson Momoa odmarao je na Havajima, a vredni paparaci su našli način da ga snime

Ovaj lepotan dokazao je da su godine samo broj, jer kako vidimo, Džejson je u top-formi, a za to je zaslužan i njegov plan ishrane.

Iako mnoge njegove obožavateljke, ali i obožavaoci pretpostavljaju da je glumac jedan od onih fitnes muškaraca koji većinu svog vremena provode u teretani da bi ovako izgledali, onda sigurno grešite.

Čak i kada su njegove najpoznatije filmske i televizijske uloge, u "Čuvarima plaže", "Igri prestola" ili, pak u filmu "Akvamen", zahtevale da ima telo Apolona, ovaj američki zavodnik imao je jednostavan plan ishrane.


Prema rečima njegovog personalnog trenera Stjuarta Voltona, Džejsonova ishrana je uključivala tri karakteristike svakog njegovog obroka: nivo nutritivnih vrednosti koji bi održavao njegovu mišićnu masu, balans u ishrani i treću, najbitniju, uživanje u ishrani.

- Nikad nisam forsirao Džejsona da jede nešto što ne voli. Naprotiv, sve ono što je trebalo da jede, kako bi se pripremao za svoje uloge, on je već praktikovao - rekao je Stjuart jednom prilikom za strane medije.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija