• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. MILIĆ

26.12.2021

20:58

EVO ŠTA JE MARINA PRED SMRT REKLA SINU LAĆI! Njene reči nikad neće zaboraviti!

insajder/novak đurović

Showbiz

EVO ŠTA JE MARINA PRED SMRT REKLA SINU LAĆI! Njene reči nikad neće zaboraviti!

Podeli vest

Milan Laća Radulović kaže da je njegova pokojna majka Marina Tucaković dve godine krila da ima rak dojke.

Autorka najvećih muzičkih hitova o svojoj bolesti ni reč nije rekla nikome, čak ni svom sinu Laći i mužu Aleksandru Raduloviću Futi.

- Marina je znala dve godine da ima karcinom dojke, ali nije htela nikome da kaže. Mislila je da će proći... Imala je i strah od lekara, pa nije ni išla na preglede - započinje priču Laća.

Foto: Printscreen You Tube

Milan Laća Radulović

Plašila se lekara

Kad su njen sin i suprug primetili da je dosta smršala, naterali su je da ide kod doktora, ne sluteći da će saznati ono najgore.

- Počela je jako da slabi, imala je problem sa stomakom. Nekoliko meseci joj se stanje pogoršavalo, a mi smo mislili da je reč o bakteriji. Pošto se užasno plašila lekara, tata i ja smo joj rekli: "Imaš 10 dana da se pripremiš i da zajedno odemo da se pregledaš jer sumnjamo na neku bolest."

Marina je, međutim, već znala da ima rak i tada je rešila da to kaže najbližima.

- Deset minuta smo bili u šoku, a onda smo odmah krenuli u borbu - priča Laća i dodaje da su neko vreme krili od javnosti da je Marina bolesna:

- Nismo hteli da širimo vest da je mama bolesna. To su znali Marinini pravi prijatelji, među kojima su Zdravko Čolić i Boki 13. Zvali su je često, možda čak i previše...

Foto: Printscreen You Tube

Marina Tucaković

Optimista

Marina je do poslednjeg dana pisala tekstove.

- Kad je primljena u bolnicu, bila je svesna situacije, imala je kraće depresivne faze... Međutim, u suštini je bila optimista, njen duh ju je sačuvao da toliko dugo poživi. Pisala je pesme čak i u bolničkoj postelji. Nije plakala, bila je veliki borac. Nikad se nije samosažaljevala - priča Laća i otkriva šta mu je majka rekla pred smrt:

- Uvek mi je govorila: "U se i u svoje kljuse." A poslednjih meseci mi je ponavljala: "Kada ti ja odem, nikog više neće biti tu da ti bude oslonac, osim tvog oca."

Poslednju pesmu napisala za Natašu

Od Marinine smrti mnogi pevači se hvale da je ona baš za njih napisala poslednju pesmu. Laća otkriva ko će zapravo otpevati Marinine poslednje stihove:

- Mama je za Natašu Bekvalac napisala pesmu "Izlečena". Na kraju je ispalo da je taj naslov simboličan... Inače, to mi je omiljeni tekst koji je mama napisala.

Futa je dobro

Laća kaže da se njegov otac Aleksandar Radulović Futa dobro drži:

- Tata je dobro. Počeo je da se socijalizuje, ne pada u depresiju.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Magazin

Džet set

Srbija