• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.03.2022

11:10

HAOS ISPRED KUĆE, POLICIJA ODMAH INTERVENISALA! Uočen DRON na imanju Vila Smita - evo o čemu se radi (FOTO)

Showbiz

HAOS ISPRED KUĆE, POLICIJA ODMAH INTERVENISALA! Uočen DRON na imanju Vila Smita - evo o čemu se radi (FOTO)

Podeli vest

Nakon incidenta gde je glumac Vil Smit ošaramio kolegu Krisa Roka zbog uvreda na račun njegove supruge Džejde na 94. dodeli Oskara, na njegovom imanju su uočeni dronovi, a policija je morala odmah da interveniše

Dron je uočen na imanju Smita u Kazablanki.

- Upravo smo poslali jedinicu da pokuša da locira dron i da proveri šta se uopšte tamo dešava. Već pri dolasku prvih policajaca dron je napustio područje. Nisu mogli da ga lociraju. Treba videti ima li paparaca - kratko su objasnili iz policije, te dodali da su to mogli da pošalju i glumčeve komšije.

Smitovo imanje u Kazablanki je vredno 11,3 miliona dolara, a prostire se na 967 kvadrata. Glumac je u centru pažnje zbog skandala koji je izazvao na dodeli Oskara, pa nije toliko čudno što mu se dešavaju ovakve stvari.

Podsetimo, sve je počelo na dodeli Oskara tako što je Rok želeo da bude duhovit, pa se našalio na račun supruge Vila Smita, Džejde Pinket-Smit. Vil je ustao, a onda je pesnicom udario svog kolegu, a skandal je nastavio da se prepričava na društvenim mrežama. 

Vil ima veoma neobičan brak sa suprugom, tako da je ovo samo jedan u nizu skandala. On je navodno godinama znao da ga supruga vara, jer imaju otvoren brak iako su zajedno 25 godina.

 

 

Inače, Džejda se već godinama bori s alopecijom od koje gubi kosu. O svom stanju progovorila je nedavno.

- Upravo zbog toga danas osećam veliku slobodu. Ne zanima me šta ljudi misle o mojoj ćelavosti jer meni se sviđa i ja to volim -rekla je ona.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija