• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.03.2022

08:47

POPIO ŠAMAR, A ONDA SE POJAVIO PRED PUBLIKOM! Ovako je protekao prvi nastup Krisa Roka nakon incidenta na dodeli Oskara

Showbiz

POPIO ŠAMAR, A ONDA SE POJAVIO PRED PUBLIKOM! Ovako je protekao prvi nastup Krisa Roka nakon incidenta na dodeli Oskara

Podeli vest

Nakon incidenta gde je glumac Vil Smit ošaramio kolegu Krisa Roka zbog uvreda na račun njegove supruge Džejde na 94. dodeli Oskara, popularni komičar imao prvi je nastup u Bostonu

- Pa, kako je prošao vikend? - upisao je Rok publiku koja mu je dala podršku aplauzom, piše Daily Mail.

On se zahvalio publici na podršci i istakao da ne želi da govori o incidentu koji se dogodio sa Smitom na dodeli Oskara.

- Nemam mnogo šta da kažem o tome - rekao je sa suzama u očima i dodao:

 - Još uvek analiziram šta se desilo, pa ću u nekom trenutku pričati o tom s***u. Biće ozbiljno. Biće smešno, ali sada ću da ispričam neke viceve - rekao je Rok.

Podsetimo, Akademija mu se izvinila nakon incidenta koji se dogodio sa Vilom.

Foto: REUTERS

Kris Rok i Vil Smit

„Postupci gospodina Smita na 94. dodeli Oskara bili su duboko šokantan, traumatičan događaj. Gospodine Rok, izvinjavamo vam se za ono što ste doživeli na našoj sceni i zahvaljujemo vam se na uzdržanosti u tom trenutku. Takođe se izvinjavamo našim kandidatima, gostima i gledaocima za ono što se dogodilo, a što je trebalo da bude slavljenički događaj."

Podsetimo, Smit i Rok su prijatelji već 26 godina. Oni su zajedno putovali, družili se i snimali filmove. Više o tome pročitajte klikom na ovaj link.

Juče je primećeno nešto neobično ispred kuće Vila Smita, a to su dronovi. Policija je odmah intervenisala.

- Upravo smo poslali jedinicu da pokuša da locira dron i da proveri šta se uopšte tamo dešava. Već pri dolasku prvih policajaca dron je napustio područje. Nisu mogli da ga lociraju. Treba videti ima li paparaca - kratko su objasnili iz policije, te dodali da su to mogli da pošalju i glumčeve komšije.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Magazin

Džet set

Srbija