• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.04.2022

13:00

SARA DŽASIKA PARKER POZITIVNA NA KORONU! Popularna glumica otkazala sve nastupe

Showbiz

SARA DŽASIKA PARKER POZITIVNA NA KORONU! Popularna glumica otkazala sve nastupe

Podeli vest

Popularna glumica Sara Džesika Parker koja se proslavila ulogom Keri Bredšo u seriji "Seks i grad", pozitivna je na koronavirus

Glumica je otkazala predstavu koja je trebala da bude održana.

 - Danas je bila pozitivna na covid-19, što je pokazao drugi test i potvrdio dijagnozu. S obzirom da su i Metju Broderik i Sara Džesika Parker pozitivni na koronu, večerašnja predstava 'Plaza Suite' je otkazana. Producenti se izvinjavaju zbog neugodnosti koje je doživela publika - navodi se u saopštenju.

 

 

 "Vest o budućim predstavama "Plaza Suite" biće objavljena u najkraćem mogućem roku. Svi žele Matjuu i Sari brzi oporavak".

Nakon Džesike, njen suprug Metju postao je pozitivan na koronu, pa je nekoliko sati pred predstave morao i on da se povuče.

Podsetimo, Sara i Metju su u braku 25 godina, a popularna glumica je udata za čoveka koji nema lepu prošlost, a više o tome saznajte klikom na ovaj link.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija