• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

15.04.2022

10:39

UNIŠTIO SAM BRAK, ALI JOŠ JE VOLIM! Šon Pen se razveo od supruge, a sada priznao šta je uradio

Showbiz

UNIŠTIO SAM BRAK, ALI JOŠ JE VOLIM! Šon Pen se razveo od supruge, a sada priznao šta je uradio

Podeli vest

Proslavljeni glumac kaje se zbog kraha braka

Šon Pen (61), holivudska zvezda, nedavno se razveo od supruge Lejle Džordž (30) što ga je slomilo.

Foto: Reuters

Glumac slomljen nakon razvoda... Šon Pen

Glumac je javno priznao da je kriv za raspad braka i otkrio šta ga boli u celoj priči:

- Postoji žena u koju sam jako zaljubljen, Lejla Džordž, koju sad viđam samo od dana do dana, jer sam sje... brak. Bili smo venčani samo godinu dana, ali sam pet godina bio jako nemaran tip - izjavio je glumac u nedavnom intervjuu za Hollywood Authentic.

Nikad je nije prevario, kaže Pen, a ni učinio neku sličnu stvar.

- Kako se pokazalo, a to će vas šokirati, lepe, neverovatno drage, maštovite, talentovane mlade žene koje se udaju za dosta starijeg muškarca od sebe, zapravo ne vole kad ustanu nakon mirno prospavane noći, a njihov tek venčani suprug leži na kauču, gde od 4 sata ujutro gleda sve moguće gluposti koje se događaju u svetu i koji u 10.30 ujutro odluči kako je idealno vreme za duplu votku tonik i tabletu za spavanje i kaže: "Dobro jutro, draga. Ja ću se onesvestiti na par sati i pobeći od svih ovih s*anja" - ispričao je.

Glumac trenutno radi na onome što je smatrao problemima tokom njihove veze.

- Sad, dok perem suđe, ne javljam se na telefon. Dok sam sa suprugom tokom dana, telefon mi je isključen, iako žongliram s mnogo stvari. Neću ih bolje rešavati ako budem obavljao više poziva. Trenutno mogu da imam isključen telefon i da ne gledam vesti 12 sati na dan. Čak i kad sam pod stresom, nisam toliko kao što sam pre bio - rekao je dodajući da su svi u nekom trenutku bili slomljenog srca.

Međutim, kaže kako mu još uvek treba vodka i tablete za spavanje, ali ne za skrivanje od sveta kao nekada.

- Nadam se da sam sada naučio da su prioriteti moje porodice važniji - dodao Pen.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Dodik jasno poručuje: U Srebrenici se nije dogodio genocid!
Politika

Dodik jasno poručuje: U Srebrenici se nije dogodio genocid!

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik poručio je danas da se Republika Srpska prema događajima u Srebrenici uvek odnosila kao prema mestu gde je počinjen zločin, ali da nije tačno da je počinjen genocid, jer definicija genocida nije ispunjena ni u delovima u Srebrenici.

18.04.2024

12:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija