• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.04.2022

09:04

OBOREN KLJUČNI DOKAZ? Žena Džonija Depa tvrdila da je OVIM proizvodom krila MODRICE, a onda se oglasila FIRMA koja ga proizvodi!

Printscreen You Tube Law&Crime Network

Showbiz

OBOREN KLJUČNI DOKAZ? Žena Džonija Depa tvrdila da je OVIM proizvodom krila MODRICE, a onda se oglasila FIRMA koja ga proizvodi!

Podeli vest

Advokatica supruge Džonija Depa je priložila dokaz o nasilju, koji je ubrzo postao veoma diskutabilan.

Glumac Džoni Dep i njegova supruga Amber Herd su se međusobno tužili, a ceo proces je otvoren za javnost.

Nedavno se dogodila zanimljiva situacija, kada je advokatica od Amber na sudu priložila dokaz, koji će izgleda biti oboren.

Naime, oni su tvrdili da je kozmetički proizvod koji su doneli kao dokaz korišćen za prikrivanje Herdinih modrica, tokom veze sa Džonijem.

Korektor je poroti, sudu i celoj svetskoj javnosti pokazala njena advokatica Ilejn Bredhoft.

Međutim, usledio je neobičan preokret.

Firma koja proizvodi upravo onaj korektor koji je Amber priložila kao dokaz, Melani, oglasila se na svojim službenim kanalima i istakla da je proizvod izašao tek 2017. godine, odnosno nakon što se brak Džonija Depa i Amber Herd okončao.

Kompanija je na svom TikToku objavila video koji opovrgava ono što je Amberina advokatica rekla.

- Pitali ste nas... Evo dokaza da je naš korektor lansiran 2017. godine - stoji u snimku koji se odmah proširio društvenim mrežama. Ukratko, nema šanse da je Amber ovaj proizvod nosila u torbici kao što tvrdi njena advokatica.

Međutim, postoji mogućnost da Bredhoft nije izričito mislila na taj korektor, već neki proizvod za šminkanje uopšte.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija