• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: ljubav&zdravlje/M. Jovanović

09.05.2022

16:38

OD LJUBAVI DO MRŽNJE U SVETU POZNATIH! Turbulentni RASKIDI holivudskih ZVEZDA!

Showbiz

OD LJUBAVI DO MRŽNJE U SVETU POZNATIH! Turbulentni RASKIDI holivudskih ZVEZDA!

Podeli vest

Iako životi poznatih ličnosti naizgled deluju idilično, tuče, preljube i erotske afere obeležile su krah ljubavi nekih od najpoznatijih parova šou-biznisa...

Životi poznatih ličnosti naizgled deluju idilično. Lagodan život i putovanja na luksuzne destinacije samo su neki od segmenata koje oni rado plasiraju javnosti, a koja im na tome veoma zavidi. Ipak, kada se zagrebe ispod površine, nije sve tako svetlucavo kako se čini. Naslovne strane na kojima su izgledali idilično sada su zamenile one na kojima se piše o svim sočnim, ali i degutantnim detaljima njihovih raskida. Poslednji u nizu takvih skandala priredili su glumac Džoni Dep i glumica Amber Herd. Njihov razvod poprimio je zaplete holivudskih filmova.

Džoni Dep i Amber Herd

Nakon 15 meseci braka, sada već davne 2016. godine, u javnosti je odjeknula vest da se razvode Džoni Dep i Amber Herd. Kako su u prvom saopštenju objavili, Amber i Džoni su se rastali zbog nepomirljivih razlika. U godinama koje su usledile, imali smo prilike da saznamo brojne šokantne detalje, od fizičkog nasilja, do ucena i pretnji. Sada pak svoj odnos rešavaju na sudu.

Prošla je treća nedelja suđenja po tužbi za klevetu Džonija Depa protiv Amber Herd. Dep je tužio bivšu suprugu za 50 miliona dolara zbog autorskog članka koji je napisala i u kom je tvrdila da je žrtva porodičnog zlostavljanja. Ona je podnela protivtužbu u vrednosti od 100 miliona dolara.

Foto: APfoto

Dani ljubavi, Amber i Džoni

Eksplicitne optužbe za verbalno i fizičko nasilje bile su upućene u oba smera. I Dep i Herd su negirali da su počinili bilo kakvo zlostavljanje. Dok su svedoci sa glumčeve strane iznosili procene da je Amber psihički nestabilna, podvojena ličnost, njeni svedoci su tvrdili da se Dep svakodnevno opijao i odavao porocima. Suđenje je u toku, a prema brojnim dokazima i tvrdnjama koje su iznete, čini se da će ono potrajati.

Rijana i Kris Braun

U zenitu popularnosti pevačica Rijana uplovila je u vezu sa kontroverznim reperom Krisom Braunom. Veza koju su otpočeli 2008. godine završila se godinu dana kasnije kada je reper pretukao pevačicu. Nakon brojnih svađa i Krisovih afera sa drugim devojkama, sve je kulminiralo u noći dodele Gremi nagrada. Na proslavi se pojavila devojka sa kojom je reper imao aferu i Rijana je zbog toga započela svađu. Nakon burne rasprave u kolima, Kris ju je udario. To je još više razjarilo pevačicu, pa mu je uzvratila, nakon čega ju je reper odgurnuo, te je povredila glavu. Kris je nakon toga osuđen na pet godina uslovne kazne, jednu godinu je morao da ide na terapije za nasilje u porodici i šest meseci da obavlja društveno korisni rad.

Nakon ovog burnog raskida, Rijana se povukla na neko vreme iz javnosti. Odnedavno je u novoj vezi sa reperom Asapom. Dok pevačica broji dane do rođenja njihovog prvog deteta, i u ovu vezu ušli su nemiri. Par se našao u centru pažnje javnosti kada je objavljeno da je Roki navodno prevario Rijanu sa modnom dizajnerkom Aminom Muadi. Njih dvoje se ovim povodom nisu oglašavali. Međutim, to što su viđeni zajedno na njegovom koncertu prošlog vikenda govori da su nesuglasice rešili.

Reper je, inače, nekoliko dana pred koncert uhapšen u Los Anđelesu. Njegovo hapšenje, kako se navodi, ima veze sa pucnjavom koja se dogodila u novembru prošle godine. Žrtva pucnjave tvrdi da je Asap pucao na njega. U policijskom zapisniku piše da je Asap pucao na prijatelja nakon burne svađe i pobegao sa lica mesta. Međutim, nakon hapšenja, Asap je pušten da se brani sa slobode, pišu američki mediji.

Bred Pit i Anđelina Džoli

Jedan od omiljenih holivudskih parova bili su Bred Pit i Anđelina Džoli, koje su fanovi nazvali Branđelina. Njihova ljubav počela je na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smit" 2005. godine, dok je Bred još bio u braku sa koleginicom Dženifer Aniston. Međutim, hemija koja se rodila između Pita i Džolijeve bila je toliko jaka da je ostavio Dženifer.

Foto: Public

Bred Pit i Anđelina Džoli, koje su fanovi nazvali Branđelina

Posle deset godina veze, Bred i Anđelina su se venčali. Usvojili su dvoje dece, devojčicu Zaharu iz Etiopije i dečaka Paksa iz Vijetnama. U Namibiji 2006. godine na svet je stiglo njihovo prvo biološko dete, devojčica Šajlo. Blizanci Vivijen i Koks rođeni su u Francuskoj 2008. godine, a njihovu porodicu činio je i dečak Medoks, kog je glumica usvojila pre veze sa Bredom. Džolijeva je podnela zahtev za razvod 2016. godine i od tada traje sudska borba ovog para za starateljstvo nad decom.

Bred Pit je bio i pod istragom zbog mogućeg zlostavljanja dece nakon što je navodno napao Medoksa, ali je kasnije oslobođen optužbi. Tokom godina suđenja iznete su brojne međusobne optužbe, od nasilnog ponašanja, do problema sa porocima, a pominjale su se i emotivne ucene i izdaje. Bred je tek prošle godine dobio pravo na zajedničko starateljstvo, međutim, Anđelina decu želi samo za sebe, te se ovoj holivudskoj drami ne nazire kraj.
 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija