• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.05.2022

19:53

POTRESNO SVEDOČENJE SESTRE AMBER HERD! Džoni me je UDARIO - isplivali jezivi detalji!

printscreen Twitter Law&Crime Network

Showbiz

POTRESNO SVEDOČENJE SESTRE AMBER HERD! Džoni me je UDARIO - isplivali jezivi detalji!

Podeli vest

Vitni Enrikez, sestra poznate glumice Amber Herd, svedočila je na sudu u sklopu slučaja optužbe za klevetu.

Sestra Amber Herd, Vitni Enrikez je izjavila da je Džoni Dep zgrabio svoju tadašnju suprugu za kosu i nekoliko puta je udario u lice tokom žestoke svađe, koja se dogodila otprilike mesec dana nakon njihovog venčanja.

Sestra je takođe potvrdila da je Amber udarila Depa tokom tuče u martu 2015. u njihovom penhausu u Los Anđelesu. 34-godišnja mlađa Amberina sestra dodala je da je zvezda "Pirata s Kariba" nakon incidenta tražio da Herd potpiše sporazum o tajnosti podataka, ali je njena sestra to odbila da uradi.

Glumičina sestra neko vreme je živela s poznatim bivšim parom, a njihov odnos je opisala kao promenljiv.

Kada je upoznala Depa, tokom 2012. godine, bio je vedar, predivan, ljubazan i velikodušan.

- Iskreno, svi smo se na prvu zaljubili u njega - rekla je Enrikez i dodala da su njena sestra i glumac bili ludo zaljubljeni, te da do danas nikada nije videla svoju sestru da je toliko zaljubljena u nekoga.

- Kad je bio trezan, sve je bilo divno. Kad nije bio trezan, bilo je strašno. Ako je konzumirao drogu ili ako je pio, gotovo je uvek dolazilo do svađe - rekla je Enrikez i detaljno opisala incident iz marta 2015.

Foto: Printscreen You Tube Law&Crime Network

Džoni Dep

Govorili su ružne stvari

Ispričala je kako ju je Herd probudila usred noći da bi joj rekla da ju je Dep varao, te se novopečeni bračni par potom potukao.

- Govorili su jedno drugom jako gadne stvari - rekla je sestra i dodala da je Džoni trčao uz stepenice, prišao joj s leđa i udario je. - Čula sam Amber kako viče "Ne udaraj moju je**** sestru!" Tada ga je udarila - dodala je.

Rekla je da je Depov telohranitelj tada krenuo u intervenciju, ali "tada je Džoni već jednom rukom zgrabio Amber za kosu, dok ju je drugom više puta udarao po licu." Telohranitelj ih je tada razdvojio, ispričala je Amberina sestra, a Dep je krenuo da razbija razne predmete u kuhinji i počeo da baca Amberinu odeću na pod.

Dodala je i da je njena sestra u početku bila ona stara, a onda se s vremenom promenila.

- U početku je Amber bila Amber; bila je glasna, zabavna, duhovita, puno se smejala, bila je srećna, vedra, zabavna, puna ljubavi i okružena prijateljima. A onda je sve počelo da se menja. Prestala je da spava, nije više bila tako glasna, nije više bila tako društvena - ispričala je sestra i dodala da je postala mršava, nije spavala, dobila je srčanu bolest i da su joj oči bile utonule.

Enrikez je rekla da je Dep preuzeo kontrolu nad Herdinom odećom, a kako su imali istog stilistu, on je "u suštini kontrolisao šta je ona nosila" na događajima. Dep se takođe požalio na to da Herd snima filmove, pogotovo ako su sadržali scene se*sa i bio je žestoko protiv toga da ona uopšte radi, rekla je sestra.

Zabranio bi joj da ima lozinku na svom mobilnom telefonu ili bi je prisilio da kreira vrlo jednostavnu koju bi onda on mogao da zapamti.

Prisetila se i jedne zajedničke vožnje automobilom, kada je Dep uzeo jednog od svojih pasa i držao ga kroz otvoreni prozor.

Foto: Printscreen You Tube Law&Crime Network

Amber Herd, Džoni Dep, suđenje

- Džoni je držao tog psa tako što ga je gurnuo kroz otvoreni prozor. Smrznula sam se, bila sam uplašena. Znala sam koliko je pijan. Da se pas trznuo, pao bi kroz prozor. On je na kraju vratio psa u auto i samo se smejao na taj neki zastrašujući, glasan način koji je zvučao kao kokodakanje. Zatim se našalio kako je psa stavio u mikrotalasnu. Njemu je to bila šala, staviti psa u mikrotalasnu pećnicu - ispričala je Amberina sestra.

Prijateljica potvrdila modrice

Herdina bivša najbolja prijateljica, Roki Penington, takođe je svedočila na sudu putem unapred snimljenog videa i govorila je o tome da je videla glumičine povrede. Ispitana je o incidentu iz decembra 2015, kada je Herd tvrdila da ju je Dep udario glavom i nekoliko puta udarao šakom u glavu, toliko snažno da se razbio okvir kreveta na kome je ležala. Herd je takođe tvrdila da ju je Dep vukao za kosu i da joj je iščupao pramenove kose.

Penington je rekla sudu da je nakon toga videla krv u Amberinoj kosi i da je deo bio iščupan.

- Nije joj curila niz glavu, ali je bilo rana i bilo je crveno - rekla je.

Na pitanje jednog od Depovih advokata kako može da potvrdi da je Herdina kosa bila iščupana, Penington se ogorčeno nasmešila. - Videla sam krvavu mrlju na kojoj je nedostajalo kose - odgovorila je i dodala da je Amberino celo lice bilo crveno i da joj je deo nosa bio natečen. Priznala je i da je uzrok crvenila mogao da bude plač. Herd je takođe imala posekotinu na donjoj usnici, dodala je.

- Mnogo puta sam videla povrede na njoj - rekla je Penington. Herd je dan kasnije trebala da gostuje u emisiji Džejmsa Kordena, a Penington je izjavila da je bila tamo kada je Herd pokazivala svoje povrede šminkeru i stilisti, koji su morali da ih prikriju. Odbacila je ideju da su Herd ili njen tim šminkera mogli da nacrtaju modrice na njenom licu.

- Zato što sam videla povrede na njenom telu neposredno nakon što su se dogodile, pa sve dok su zaceljivale - rekla je.

- Jeste li znali da je gospođa Herd nacrtala modrice ili koristila šminku kako bi izgledalo kao da ima modrice, a zapravo ih nema - upitao je Amberin advokat Bendžamin Roternborn. - Ne, baš suprotno. Često je šminkom morala da prekriva modrice i povrede na svom licu - odgovorila je Penington, koja je brisala suze dok je gledala fotografije Herdinih povreda.

Dep, koji je tri puta bio nominovan za Oskara, i Herd upoznali su se 2009. na snimanju filma "The Rum Diary", a venčali su se u februaru 2015. Njihov razvod je okončan dve godine kasnije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija