• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.05.2022

19:25

Advokati Džonija Depa i Amber Herd dali ZAVRŠNU REČ - evo i ŠTA su rekli! Počelo zasedanje POROTE!

Reuters

Showbiz

Advokati Džonija Depa i Amber Herd dali ZAVRŠNU REČ - evo i ŠTA su rekli! Počelo zasedanje POROTE!

Podeli vest

Završeno je davanje iskaza i ispitivanje svedoka na suđenju Džonija Depa i Amber Herd, a sada se čeka odluka porote

Advokatica Džonija Depa istakla je da Amber Herd mora da odgovara za laži, dok su iz pravnog tima Depove bivše supruge u završnoj reči naglasili da je tokom šestonedeljnog suđenja pokazano da je poznati glumac nasilnik, kome se ne može verovati.

Dep (58) je tužio Herd (35) pred sudom u Virdžiniji i tom prilikom tražio 50 miliona dolara odštete zbog ranijeg autorskog teksta u kojem je iznela tvrdnju da je žrtva porodičnog nasilja.

Glumac je negirao bilo kakvo zlostavljanje.

Herd je, međutim, uzvratila tužbom i traži kontraodštetu od 100 miliona dolara.

U završnoj reči, Kamila Vasez, Depova advokatica, zatražila je od porotnika da "gospođu Herd proglase odgovornom za njene laži".

Sa druge strane, pravni tim Amber Herd ističe da je Dep taj koji je nasilnik i zlostavljač kao i da njemu ne treba da se veruje.

Bendžamin Rotenbron, Amberin advokat, podsetio je porotnike na sadržaj poruke između Džonija Depa i njegovih prijatelja, u kojima im je glumac napisao da je želeo da povredi bivšu suprugu.

- To je ogledalo srca i uma omiljenog američkog gusara - rekao je on, aludirajući na Depovu ulogu u filmu "Pirati sa Kariba".

- Ovo je pravo lice Džoni Depa - kaže Rotenbron.

Nakon završnih reči, porota je počela da veća, a ne zna se kada će doneti odluku, prenosi AFP agencija.

Depova zastupnica je optužbe koje je tokom suđenja iznela Herd nazvala "divljim, preteranim i neuverljivim".

Foto: Reuters

Džoni Dep

- U ovoj sudnici je samo jedna osoba zlostavljač, ali to nije Džoni Dep - dodala je Vaskez.

Podsetila je na snimak u kojem Herd priznaje da je udarila Depa, tadašnjeg muža.

Vaskez je rekla i da je Dep taj koji je bio pod stalnim verbalnim, fizičkim i emotivnim napadima.

- Ovde nije reč o tome ko je bolji supružnik niti je reč o tome da li vi smatrate da je Herd potencijalno zlostavljala Džoni Depa. Ukoliko smatrate da su se međusobno povređivali, onda Amber pobeđuje. I da je samo jednom bila žrtva nasilja, ona pobeđuje - ukazao je Amberin advokat.

BONUS VIDEO:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija