• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

02.06.2022

17:29

BIĆE JOJ POTREBNO SESTRINSTVO! Samo jedna žena je podržala Amber Herd posle presude, a onda je uputila PORUKU SVIM ŽENAMA! (FOTO)

Reuters

Showbiz

BIĆE JOJ POTREBNO SESTRINSTVO! Samo jedna žena je podržala Amber Herd posle presude, a onda je uputila PORUKU SVIM ŽENAMA! (FOTO)

Podeli vest

Američki glumac Džoni Dep dobio sudski proces protiv bivše supruge glumice Amber Herd

Džoni Dep je dobio tužbu u tri tačke. Naime, sud je presudio u korist Depa, pa Amber Herd mora da mu plati 10 miliona plus 350 hiljada sudske odštete.

Društvene mreže su pune reakcija, a posle 13 časova donošenja odluke, među prvima je progovorila Šeron Ozborn, bivša menadžerka i supruga pevača Ozija Ozborna.

- Nisam ovo očekivala! Mislim, želela sam da Džoni pobedi, ali nisam očekivala ovakav ishod - rekla je Šeron.

Zvezda serije "Slatke male lažljivice" Ešli Benson proslavila je presudu objavivši fotografiju Džonija Depa uz opis pun emodžija.

Foto: Reuters

Džoni Dep

Džoni Dep se nakon suđenja obratio fanovima i rekao da mu je porota „vratila život” i da „istina nikada ne nestaje”.

Muzičar Rajan Adams, koga su brojne žene optužile za fizičko i emocionalno zlostavljanje 2019. godine, izrazio je oduševljenje gomilom emodžija ispod Depove objave.

U međuvremenu, 36-godišnja Herd je preko svje zastupnice Siks rekla da joj je "srce slomljeno" zbog presude i da presuda "odbacuje ideju da nasilje nad ženama treba shvatiti ozbiljno".

Ejmi Šumer je naizgled aludirala da je na strani Amber Herd nakon što je na Instagramu objavila snažan citat Glorije Stajnem.

- Svaku ženu koja odluči da se ponaša kao pravo ljudsko biće treba upozoriti da će je armije "status kvo" tretirati kao prljavu šalu... Biće joj potrebno sestrinstvo - istakala je komičarka.

Foto: Reuters

Amber Herd

Podsetimo, Dep je tužio svoju bivšu suprugu za 50 miliona dolara zbog članka Vašington posta iz 2018. u kojem je sebe nazvala žrtvom seksualnog nasilja. Depu je dosuđeno 10 miliona dolara odštete i 5 miliona dolara odštete. Glumac nije prisustvovao izricanju presude, ali je ranije rekao da će sve pratiti iz Engleske.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija