• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.06.2022

11:16

KASANDRIN IGNJASIO I BOGATI ADVOKAT - Njih je ljubila pre Pikea! Ovo su Šakirini bivši momci! (FOTO)

reuters

Showbiz

KASANDRIN IGNJASIO I BOGATI ADVOKAT - Njih je ljubila pre Pikea! Ovo su Šakirini bivši momci! (FOTO)

Podeli vest

Kao bomba je odjeknula vest da su Šakira i Pike raskinuli, a sada će se i on naći na listi njenih bivših ljubavi

Mnogi su u šoku nakon saznanja da su Šakira i Pike odlučili da stave tačku na njihovu 11 godina dugu vezu. 

Vesti su potvrdili ne želeći da dublje ulaze u razloge raskida, ali se šuška da je u pitanju Pikeova navodna prevara s jednom 20-ogodišnjakinjom.

Ipak, iako je Pike Šakirina najpoznatija i do sada najveća ljubav, pre njega je imala nekoliko značajnih veza.

Čak deset godina je ljubila je Argentinca, advokata Antonija De La Ruu.

Pomenuti advokat je ujedno i sin bivšeg argentinskog predsednika Fernanda de la Rua, a Šakira ion su se upoznali početkom 2000. godine. On je tada radio na izbornoj kampanji svog oca, dok je ona  promovisala svoj novi album i pripremala se za svetsku turneju.

2010. su odlučili da prekinu svoju vezu i ostanu u dobrim odnosima, jer je Antonio bio njen advokat, ali to nije dugo trajalo.

Nakon dve godine, kada je Šakira već bila u ozbiljnoj vezi s Pikeom, s Antonijom je završila na sudu, jer je on tražio odštetu za sve godine rada za pevačicu, tvrdeći da joj je pomogao u stvaranju karijere, međutim, sud je njegovu tužbu odbacio.

Uprkos tome što ne komuniciraju više, pevačica se 2019. godine oglasila o smrti njegovog oca, od kojeg se oprostila na društvenim mrežama.

Podelila je sliku na kojoj je pozirala s Antonijem i njegovim ocem.

- Fernando, otišao si zauvek, prijatelju. Tvoja deca, tvoja supruga Ines, tvoji unuci, tvoji prijatelji i ja sećaćemo te se s neizmernim osećajem ljubavi, prema tvojoj poniznoj duši pune ljubavi - napisala je, između ostalog, u dirljivoj poruci.

Najkraća veza kolumbijske pevačice, ali ništa manje strastvena, bila je ona s portorikanskim glumcem Osvaldom Riosom, iliti čuvenim Ignjasijom iz serije "Kasandra", s kojim je provela tri godine.

Par je počeo da se viđa 1997. godine, a zbog razlike od 17 godina među njima bili su česta tema razgovora. Ona je tada imala 20 godina, a on 37. Raskinuli su 2000. godine. Pre nekoliko nedelja, čak 22 godine nakon raskida, Osvaldo je otkrio nepoznate detalje o njihovoj vezi.

- Planirali smo se da se venčamo i sve - rekao je na iznenađenje njegovih kolega u rijaliti šouu "Telemundo".

- Bio sam joj jako odan i veran, ali ona je morala da leti visoko i to je najbolje što joj se dogodilo, da ne nastavi da bude sa mnom. Biti s nekim ti odvlači pažnju, zamagljuje ti fokus - otkrio je kada je govorio o svom raskidu sa Šakirom.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija