• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.06.2022

12:16

OVAKO ANĐELINA DŽOLI SPREMA DECI RUČAK! Popularna glumica ZGROZILA čitav svet! (VIDEO)

Showbiz

OVAKO ANĐELINA DŽOLI SPREMA DECI RUČAK! Popularna glumica ZGROZILA čitav svet! (VIDEO)

Podeli vest

Glumica Anđelina Džoli se tokom jednog intervjua u emisiji Dobro jutro, Ameriko, dotakla i hrane, odnosno pričala je o užini koju njena deca vole da jedu, a koja je blago rečeno bizarna

Popularna glumica je tada govorila kako njena deca obožavaju da jedu bube, a kako se ona uči da ih sprema na što bolji način.

Naime, Anđelina Džoli je najstarijeg sina Medoksa usvojila 2002. godine u Kambodži, a sada snima film o genocidu nad narodom iz kojeg Medoks potiče.

Tokom snimanja filma, cela porodica, uključujući i sinove Medoksa i Paksa vreme je provodila na setu, pa su tako iskoristili priliku da hranu pronađu u okruženju. Škorpije, pauci, bube su za mnoge neprihvatljivi kada je izbor hrane u pitanju, ali za porodicu slavne glumice je to samo jedan običan trenutak iz svakodnevnog života.

- Uživali su dok su jeli škorpije, naročito Šajlo. Ona voli tarantule i bube. Sva moja deca mogu da pojedu kesu cvrčaka kao kesu čipsa, oni su na to navikli. Sada učim kako da im lepše skuvam insekte sa malo začina - ispričala je glumica i zgrozila javnost.

Prilikom jednog intervjua za BBC News, Anđelina je podelila i video snimak koji prikazuje kako sa decom priprema različite vrste buba.

Ipak, koliko god ludo zvučalo, Anđelinina deca se zapravo hrane zdravo! Bube, a naročito cvrčci, odličan su izvor proteina, a 7 buba ima istu količinu kalorija i proteina kao jedno jaje, piše Women's health.

Reakcija nije izostala ni kod srpskih tviteraša, pa su tako usledile šale na račun Anđeline Džoli i njenog izbora hrane.

Anđelina Džoli, holivudska glumica se uključila u kampanju Bila Gejtsa da se jedu bube i insekti umesto mesa - jedan je od komentara na Tviteru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 1 godinu

Браво, тако треба само вежбајте и учите. То ће вам још мало само и остати да једете, друго нећете ни имати шта да једете..

Rale

pre 1 godinu

Tako je to kad je neko bolestan i udaren u glavu.

Branko

pre 1 godinu

Ma smece od zene i persone koja predsravlja UNICEF ... Dosla zena u Kijev i setela sa decom po gradu za ruku... Kako to da niko a ni ona neuhvati za ruku i prosetea gradom neko SRPSKO DETE.... Fuj , gade nam se vie sa tim Holivudskim performansima .... fuj fuj fuj !!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija