• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.06.2022

10:52

RAZVOD TEŽAK 17 MILIJARDI DOLARA! Merdok "oterao" Džeri zbog cigareta?

Showbiz

RAZVOD TEŽAK 17 MILIJARDI DOLARA! Merdok "oterao" Džeri zbog cigareta?

Podeli vest

Posle vesti da se medijski magnat Rupert Merdok (91) razvodi od svoje supruge Džeri Hol (66), pojedini britanski mediji ne prestaju sa razvijanjem teorija o razlozima njihovog rastanka

 Osim velike razlike u godinama, navodi se čak da se razvode jer Džeri nije htela da ostavi cigarete!?

Kako "Dejli mejl" prenosi navode izvora bliskog ovom paru, Merdok nikada nije imao razumevanja za "naklonost njegove supruge prema duvanu", a u javnosti su ga često primećivali i kako se izmiče od Džeri dok ona puši cigarete.

Brak je, tvrde njihovi prijatelji, okončao Merdok jer više nije mogao da je prati.

 

 

- Džeri je dosta mlađa. Voli da se zabavlja, ide na plažu i zabave. Nije joj zanimljivo da bude korporativna supruga. Više je ne privlači kruženje svetom u privatnim avionima zbog neke korporativne zabave. Rupert je u odličnoj formi za svoje godine, ali, nažalost, ne može ih zaustaviti - rekao je njihov prijatelj.

Inače, o razlazu poznatog para saznalo se tokom prošle nedelje pošto ni Džeri ni njena porodica nisu prisustvovali Merdokovoj letnjoj zabavi u Londonu. Supružnici su poslednji put u javnosti viđeni u avgustu 2021. godine, što upućuje na to da možda već skoro godinu dana brak ne funkcioniše.

Podsetimo, Merdoku je ovo četvrti razvod, a Džeri je bila skoro dve decenije u vezi sa rokerom Mikom Džegerom, s kojim ima četvoro dece. 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija