• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.07.2022

13:37

RIKI MARTIN NIJE MOGAO DA PREBOLI RASKID, PA OPSEDAO KUĆU SVOG NEĆAKA?! Isplivali ŠOK detalji, a oglasio se i pevač!

Printscreen You Tube TheEllenShow

Showbiz

RIKI MARTIN NIJE MOGAO DA PREBOLI RASKID, PA OPSEDAO KUĆU SVOG NEĆAKA?! Isplivali ŠOK detalji, a oglasio se i pevač!

Podeli vest

Kao bomba je odjeknula vest da je slavni pevač Riki Martin polno uznemiravao 21-godišnjeg nećaka, Denisa Jadijel Sančeza, a zbog toga bi mogao da suoči sa zatvorskom kaznom do 50 godina ako bude proglašen krivim

Martin je inače početkom jula dobio zabranu prilaska Sančezu zbog porodičnog nasilja u Portoriku, ali identitet žrtve nije bio poznat. Njegov brat, Erik Martin, u međuvremenu je kao navodnu žrtvu identifikovao pevačevog nećaka, Denisa Jadijela Sančeza. Situacija je potpuno bizarna jer je Martin navodno optužen za "fizičke i psihičke napade" na Sančeza tokom njihove sedmomesečne veze, koja je prekinuta pre otprilike dva meseca.

Martinov predstavnik za medije već je te prve navode o zlostavljanju u izjavi za People nazvao potpuno lažnim i izmišljenim.

 

 

Pevač koji je od 2017. u braku s Džvanom Josefom, s kojim ima četvoro dece, trebao bi da se pred portorikanskim sudom nađe već 21. juna.

Tužitelj, za kojeg se veruje da je Sančez, zabranu prilaska pevaču zatražio je 1. juna, prema zakonu o obiteljskom nasilju u Portoriku i tim nalogom je Martinu zabranjeno kontaktiranje ili zvanje podnositelja tužbe, koji navodno strahuje za svoju sigurnost.

Prema tom sudskom nalogu, u koji je imao uvid portorikanski list El Vocero, Martin i Sančez raskinuli su pre dva meseca, nakon sedam meseci veze.

 

 

Sančez tvrdi da Martin nije prihvatio njihov raskid i da je viđen kako luta u blizini njegove kuće u najmanje tri navrata, tvrdi El Vocero. Takođe, navodi se da je Martin konzumirao velike količine alkohola i droge.

Pevačevi advokati, odbacili su optužbe i pripremaju obranu protiv Sančeza, kog je navodno nedavno odala jedna žena nakon što ju je takođe navodno maltretirao i pretio joj da će joj uništiti život.

Martinov advokatski tim rekao je da se tužitelj bori s dubokim mentalnim zdravstvenim problemima i odmah je odbacio odvratne optužbe.

 

 

- Riki Martin, naravno, nikada nije bio i nikada ne bi bio upleten u bilo kakvu seksualnu ili romantičnu vezu sa svojim nećakom. Ta ideja nije samo neistinita, nego je i odvratna. Svi se nadamo da će ovaj čovek dobiti pomoć koja mu je hitno potrebna. Ali, najviše od svega, radujemo se odbacivanju ovog groznog slučaja čim sudija počne da sagledava činjenice - rekao im je advokat Martin Singer.

Erik Martin ponovio je tvrdnju advokata, rekavši za Latin Post da njegov nećak pati od mentalnih problema i da je vrlo siguran da njegov mladi rođak nije govorio istinu.

Martinov predstavnik potvrdio je za Daily Mail sinoć da je tužitelj biološki rođak pevača.

Inače, ono što je vrlo zanimljivo jeste kako podnositelj zahteva za zabranu prilaska nije kontaktirao policiju, što bi onda uključivao angažman tužitelja da utvrde ima li dovoljno dokaza za podizanje optužnice. Umesto toga, zahtev je otišao pravo na sud. Portorikanski zakon vrlo ozbiljno shvata optužbe za incest. Ako se potvrdi navodna romansa Martina i Sančeza, pevač bi zbog toga mogao da dobije i do 50 godina zatvora.

Riki Martin se 3. juna osvrnuo na optužbe na Tviteru.

- Zaštitni nalog izdat protiv mene temelji se na potpuno lažnim optužbama, pa ću kroz sudski proces odgovoriti s činjenicama i dostojanstvom koje me karakteriše. Budući da se radi o pravnom predmetu koji je u toku, u ovom trenutku ne mogu davati detaljne izjave. Zahvalan sam na bezbrojnim porukama solidarnosti i primam ih svim srcem - napisao je Martin. Dodatne izjave u vezi s optužbama nije davao.

BONUS VIDEO:

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija