• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. M. - S. K.

17.08.2022

07:20

ALESANDRA AMBROZIO: VOLIM RAKIJU I NARODNJAKE! Slavna manekenka juče stigla u Srbiju, progovorila za Informer! (VIDEO)

Miloš Rafailović

Showbiz

ALESANDRA AMBROZIO: VOLIM RAKIJU I NARODNJAKE! Slavna manekenka juče stigla u Srbiju, progovorila za Informer! (VIDEO)

Podeli vest

"Viktorijin anđeo" Alesandra Ambrozio posle letovanja u Crnoj Gori, na predlog prijatelja Srba, rešila da u Beogradu obiđe splavove i uživa u šljivovici

Alesandra Ambrozio kaže da obožava srpsku rakiju i narodnjake! Svetski poznata manekenka posle odmora u Crnoj Gori stigla je juče u Beograd kako bi uživala u srpskoj muzici, ali i domaćoj šljivovici.

Osladila joj se rakija
Pričali smo joj o srpskoj muzici, hrani... Drmnula je šljivovicu i oduševila se
Izvor Informera

Na aerodrom "Nikola Tesla" sletela je avionom iz Tivta oko 16.30, opuštena i nasmejana.

- Jedva čekam da probam sve srpske specijalitete! Pila sam rakiju u Crnoj Gori! Veoma je jako piće, ali odlično! I muzika vam je super... Zato sam došla u Beograd - kratko je rekla manekenka za Informer, a zatim se sa ćerkom, sinom i drugaricom smestila u limuzinu, koja ju je odvezla u hotel.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Alesandra Ambrozio

Ubedili je da dođe

Kako saznajemo, brazilska lepotica se u Crnoj Gori srela sa poznanicima iz Srbije, koji su je ubedili da poseti našu zemlju.

Jedva čekala da dođe
Jedva čekam da probam sve srpske specijalitete! Probala sam rakiju, veoma je jako piće, ali dobro
Alesandra Ambrosio

- Pričali smo joj o srpskoj muzici, hrani i čuvenoj rakiji. Čak smo joj dali da proba! Drmnula je šljivovicu i oduševila se! Rekli smo joj da ćemo joj pokazati kako izgleda pravi provod, pa smo je prošle nedelje odveli na nastup Seke Aleksić u Budvi. Toliko su joj se dopali narodnjaci da je celu noć đuskala. Posebno joj se svideo Sekin hit "Aspirin" - priča za Informer prijatelj slavne manekenke, koji se s njom provodio na Crnogorskom primorju.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Želi da pije rakiju i provodi se... Alesandra Ambrosio

Alesandra, koja se proslavila kao zaštitno lice čuvenog brenda donjeg veša "Viktorijas sikret", želi da vidi beogradske splavove!

- Rekao sam joj da Beograd ima najbolji noćni život na svetu i da to ne sme da propusti! Tada mi je potvrdila da definitivno dolazi i da želi da vidi splavove i obiđe popularne klubove. Biće to ludilo od provoda! Nećemo stati - kaže on i dodaje da će manekenka u Beogradu proslaviti i ćerkin rođendan:

- Pošto se bliži 14. rođendan Alesandrine ćerke Anje Luize, predložio sam joj da ga proslave u Skadarliji. Tu možemo da joj organizujemo večeru uz tamburaše.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Alesandra Ambrozio

S decom i drugaricom

Alesandra je u Srbiju stigla sa ćerkom Anjom Luizom, sinom Noom Feniksom (10) i prijateljicom, takođe manekenkom Ludi Delfino. Brazilska manekenka svakodnevno na Instagramu, gde je prati 11 miliona ljudi, deli fotografije iz provoda. Posebnu pažnju njenih fanova privukli su snimci i slike sa nastupa Seke Aleksić. Ona je javno pohvalila srpsku pevačicu.
"Hvala Seki na sjajnom provodu. Sve vreme smo se ludo zabavljali", napisala je Alesandra.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Pričala za Informer... Alesandra Ambrosio


 

Uživala na jahti

Poznata Brazilka je prekjuče uživala na jahti s porodicom i prijateljima iz Srbije. Oni su đuskali na palubi, a potom ručali pastu. Zatim su svratili u Rose, okupali se i u tom mestu proveli nekoliko sati.

 

BONUS VIDEO:

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija