• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tamara Matić

19.08.2022

07:40

ALESANDRA AMBROZIO SE LUDO PROVELA U JEDNOM BEOGRADSKOM KLUBU: Mešala vino i rakiju, pa pevala na splavu!

Zoran Sinko

Showbiz

ALESANDRA AMBROZIO SE LUDO PROVELA U JEDNOM BEOGRADSKOM KLUBU: Mešala vino i rakiju, pa pevala na splavu!

Podeli vest

Alesandra Ambrozio (41) lumpovala je na jednom beogradskom splavu do jutra!

Svetski poznata menekenka je poslednju noć u srpskoj prestonici provela u ludom provodu sa Sekom Aleksić, Anastasijom Ražnatović, Ninom Seničar, Sanjom Papić...

Đuskala do zore

Brazilska lepotica je bila gost na 40. rođendanu poznatog svetskog stiliste Milana Blagojevića i uživala u vinu, rakiji i narodnoj muzici!

- Alesandra je među prvima došla na slavlje, a na splav je stigla sa sinom Noom Feniksom i ćerkom Anjom Luizom. Na rođendanu je bilo oko 50 gostiju, a ona je ljubazno ćaskala sa svima i ponašala se skroz opušteno, kao da nije svetska zvezda! Prvo je pila belo vino, ali je onda prešla na rakiju. Bila je vesela, nazdravljala je sa ljudima i sve vrema đuskala uz muziku - kaže naš izvor sa splava "Cotier " i dodaje da se poznati "Viktorijin anđeo" opustio i latio mikrofona:

Foto: Zoran Sinko

Alesandra Ambrozio sa sinom u Beogradu

- Kada je došlo vreme da slavljenik oduva svećice sa torte, Alesandra je rekla da će Milanu otpevati rođendansku pesmu. Bez ustezanja je dohvatila mikrofon i zapevala na portugalskom "Srećan rođendan...". Kad je završila, dobila je ogroman aplauz!

Alesandra se na splavu provodila sa brojnim srpskim lepoticama, poput Anastasije Ražnatović, Seke Aleksić, Nine Seničar, Sanje Papić, Bojane Barović...

- Sanju je upoznala davno, na jednoj modnoj reviji, pa su dugo ćaskale i smejale se. Nešto posle ponoći, na žurku je stigla i Anastasija, koja je đuskala sa Alesandrom. Potom im se pridružila i Nina, koja je cirkala rakiju. Manekenka se upoznala i sa srpskom misicom Anjom Radić i udelila joj kompliment da je veoma lepa, pa su se zajedno fotografisale.

Foto: printscreen instagram

Alesandra i Anja

Voli narodnjake

Naš sagovornik kaže da se lepa manekenka posebno oduševila kad je ugledala Seku Aleksić!

- Alesandra je bila na Sekinom nastupu u Budvi i od tada ju je zgotivila. Još tada su se dogovorile da će zajedno izaći u Beogradu. Njih dve su se grlile, nazdravljale, pevale... Baš su bile vesele! Alesandri su se baš svidele Sekine pesme "Crno i zlatno","Iskoristi moje mane" i "Aspirin", koje je Aleksićeva izvela na rođendanu.

Svetski poznata lepotica je splav napustila među poslednjima. Vozač je odvezao nju i decu pravo u hotel.

Alesandra je nakon tri dana napustila Beograd

Alesandra je posle sedam dana koje je provela u Budvi i tri dana u Beogradu juče otišla sa porodicom u Los Anđeles. Manekenka je boravila u hotelu u centru grada, u kom noć po osobi košta 1.200 evra. Ona se toliko oduševila Beogradom i ljudima da je prijateljima rekla da će se ponovo vratiti u Srbiju. 

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 1 godinu

"Velike" plasticne lepotice na jednom mestu. Sta je plasticno na Alesandri, nesto nisam primetila?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija