• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/People

05.09.2022

17:43

PORODILA se ADRIJANA LIMA! Manekenka objavila jedan detalj BOJE MORA! (FOTO)

Tanjug/AP

Showbiz

PORODILA se ADRIJANA LIMA! Manekenka objavila jedan detalj BOJE MORA! (FOTO)

Podeli vest

Adrijana Lima rodila je treće dete, svoje prvo sa dečkom Andreom Lemersom...

Adrijana Lima (41) je na svet donela bebu broj 3! Prvo dete nekadašnjeg Viktorijinog anđela sa dečkom Andreom Lemersom je sin Cijan Lima Lemers, rođen 29. avgusta u Santa Moniki u Kaliforniji, što je manekenka potvrdila objavom na Instagramu.

- Cijan je boja između zelene i plave na vidljivom spektru svetlosti. Cijan je boja voda, Bora Bore i Maldiva, omiljenih mesta na našoj porodičnoj listi. Cijan je sada naša omiljena boja… boja očiju našeg dečaka. Dobro došao u naš svet Cijan Lima Lemerse - navela je Lima u današnjoj objavi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

 

Izvor iz magazina People rekao da su „mama i beba kod kuće i zdrave“, dodajući da već može da se kaže da Cijan „ima mamine usne i oči“.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

 

Bivša manekenka i srpska snajka sa takođe bivšim suprugom koraškašem Markom Jarićem ima dve ćerke, Valentinu (12) i Sijenu (9). 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija