• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

16.09.2022

08:27

SVI SE ZABEZEKNULI KAD SU JE VIDELI TRUDNU! Glumica Blejk Lajvli se pojavila sa stomakom do zuba, čeka 4. dete!

Tanjug/AP

Showbiz

SVI SE ZABEZEKNULI KAD SU JE VIDELI TRUDNU! Glumica Blejk Lajvli se pojavila sa stomakom do zuba, čeka 4. dete!

Podeli vest

Jedan od najskladnijih parova u Holivudu, Blejk Lajvli (35) i Rajan Rejnolds (45) očekuju četvrto dete, a glumica je sve šokirala kada se komotno pojavila samitu Forbes Women's u Njujorku, a svi su zabazaknuto gledali u njen stomak

Naime, Blejk je s ponosom pozirala okupljenim fotografima u kratkoj, prozirnoj haljini sa zlatnim šljokicama, koja je jasno pokazala da je u drugom stanjom. Ipak, uprkos činjenici da je trudna, lepotica se nije ustručavala da ponese ultramoderne cipele sa platformom i vrtoglavo visokim potpeticama od najmanje 15 centimetara.

Par nije bio dostupan ni za kakav komentar, ali sudeći po veličini stomaka Blejk je zasigurno već ušla u peti mesec trudnoće.

Podsetimo, Blejk i Rajan upoznali su se 2010. na snimanju filma "The Green Lantern", a u tom trenutku oboje su bili zauzeti, pa su uspostavili samo prijateljski odnos. Ipak, godinu dana kasnije i jedno i drugo stavili su tačke na svoje prethodne veze, a 2012. uplovili su i u bračnu luku.

Foto: Reuters

Postaje mama po četvrti put... Blejko Lajvli

Danas uživaju u svojoj velikoj, veseloj porodici - imaju tri ćerkice Džejms (7), Ines (5) i Beti (2), a sada im stiže još jedna prinova.

Inače, Rajan je u decembru prošle godine najavio da će uzeti pauzu od glume, kako bi se posvetio porodici i više vremena provodio sa decom. 

- Najveća stvar za mene je to što ne želim da propustim sve što život nosi vezano za moju decu. Želim da živim kao normalan čovek, da moja deca imaju normalan raspored- objasnio je.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija