• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

18.09.2022

11:21

TVRDI DA GA JE ZLOSTAVLJALA! Telohranitelj Kris Džener progovorio o TOKSIČNOM okruženju i eksplicitnim postupcima!

Showbiz

TVRDI DA GA JE ZLOSTAVLJALA! Telohranitelj Kris Džener progovorio o TOKSIČNOM okruženju i eksplicitnim postupcima!

Podeli vest

Mark Behar, nekadašnji telohranitelj Kris Džener ističe da ga je rijaliti zvezda neprimereno dodirirvala i skinula se pred njim

Bivši telohranitelji Kris Džener, govorili su o toksičnom okruženju na radnom mestu, dok su radili za rijaliti zvezdu, kao i o navodnom incidentu se*sualnog napada.

U ekskluzivnom intervjuu za "InTouch Weekly" u maju 2022., Mark Behar je optužio 66-godišnjakinju da je "toksična" i "zavisna od slave".

Telohranitelj Kris Džener je tvrdio da je ta porodica uništila mnoge živote.

- Morate da shvatite da sa ovom porodicom, ako vaša slava padne, oni nemaju priču. Kris je zavisnik od slave i horor priče ih održavaju. Oni idu za ljudima koje koriste da bi postali veće zvezde - rekao je.

Behar je takođe kritikovao Džener zbog toga što je negativno uticala na živote bivših partnera svojih ćerki.

- Kris je uništila živote mnogih sportista. Pogledajte Lamara, ona mu je uništila život i skoro je uništila Skota - tvrdio je on, misleći na Lamara Odoma, bivšeg muža Kloi Kardašijan, i Skota Dizika, bivšeg dečka Kortni Kardašijan i oca njenog troje dece, Mejsona, 12, Penelope, 10, i Rejna, 7.

Bivši telohranitelj je dodao da su Džener i njene ćerke spremne da iseku ljude iz svojih života nakon što ih "iskoriste".

U prošlosti je porodica prekinula veze sa najboljom prijateljicom Kajli Džener, Džordin Vuds, zajedno sa Kim, Kloi i Kortnijinom prijateljicom, rijaliti zvezdom Larsom Pipen.

Pored toga, Behar je otkrio da je od svih članova porodice Kardašijan jedina koja "nema dramu, Kortni".

Foto: AP/Photo

Kris Džener, Brus Džener

Nažalost po Kris, Behar nije bio jedini bivši telohranitelj koji je govorio protiv nje. Godine 2020, Mark MekVilijams, koji je radio za porodicu Kardašijan od 2017. do 2019. godine, tužio je Kris za 3 miliona dolara, navodeći da ga je zgrabila za zadnjicu, "pipala za međunožje" i skinula se pred njim.

Kada ju je odbio, MekVilijams je tvrdio da je tada otpušten.

Prema sudskim dokumentima, Mekvilijamsov advokat Šon Novak, je tvrdio da je Kris "počela da daje komentare tužiocu, flertujuće i otvoreno se*sualne prirode".

- Bez upozorenja, Džener je stavila desnu ruku na unutrašnju, gornju levu butinu i prepone MekVilijamsa, na način koji je bio otvoreno se*sualno uvredljiv - rekao je on.

- Potom je naterala svoju desnu ruku da se pomeri prema gornjem, unutrašnjem delu leve butine i prepona dok je milovala MekVilijamsa.

Nakon što ga je Džener pustila da ode, MekVilijams je počela da radi za njenu najstariju ćerku, Kortni Kardašijan, koja se takođe spominje u tužbi.

Prema Dženerovom advokatu, Martiju Singeru, i ona i Kardašijan "oštro poriču potpuno lažne tvrdnje bivšeg telohranitelja Marka".

Od nedavno, Dženeri MekVilijams su se složili da tužbu vode u privatnoj arbitraži, što znači da će se o svakom postignutom kompromisu razgovarati privatno, prenosi yourtango.com.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

UGAŠEN MU JE JUTJUB KANAL, ALI TU NIJE KRAJ! Željko Mitrović se oglasio nakon što je Baka Prase napustio Srbiju, EVO ŠTA MU JE PORUČIO!
Estrada

UGAŠEN MU JE JUTJUB KANAL, ALI TU NIJE KRAJ! Željko Mitrović se oglasio nakon što je Baka Prase napustio Srbiju, EVO ŠTA MU JE PORUČIO!

Danas je stiglo zvanično saopštenje partnera kompanije Gugl u kojem stoji da je Bogdanu Iliću, poznatijem kao Baka Prase, ugašen Jutjub kanal. Ovim povodom, oglasio se i Željko Mitrović, vlasnik televizije Pink, koji je rekao da je ovo početak kraja internet nasilja, kao i da će zbog Bogdanovih kriminalnih radnji uskoro reagovati tužilaštvo i sud

17.09.2022

22:42

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija