• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

01.11.2022

10:57

PORODICA 15 DANA KRILA NJEGOVU SMRT! Preminuo sin glumca Tima Rota, nezapamćena tuga!

youtube.com/printskrin

Showbiz

PORODICA 15 DANA KRILA NJEGOVU SMRT! Preminuo sin glumca Tima Rota, nezapamćena tuga!

Podeli vest

Sin proslavljenog engleskog glumca Tima Rota, Majkl Kormak Rot preminuo je nakon borbe sa teškom bolešću u 25. godini, a porodici je trebalo 15 dana da smogne snage i objavi informaciju

Muzičar Majkl Kormek Rot preminuo je nakon borbe sa trećim stadijumom raka germinativnih ćelija, objavila je njegova porodica, piše "Dejli mejl".

Foto: youtube.com/printskrin

Tim Rot izgubio sina

Pordica mladog muzičara oglasila se saopštenjem o njegovohj smrti u kom su iskazali koliko su smrvljeni bolom:

- Bio je divlja i električna lopta energije i njegov duh je bio ispunjen svetlošću i dobrotom. Koliko god da je bio divlji, Kormak je takođe bio oličenje ljubaznosti. Nežna duša koja je donela toliko sreće i nade svima oko sebe. Tuga dolazi u naletima, kao i suze i smeh, kada pomislimo na tog prelepog dečaka od 25 godina i 10 meseci - koliko smo ga poznavali. Radosno i divlje i divno dete. Tek odnedavno muškarac. Mi ga volimo. Biće sa nama gde god da krenemo - saopštila je porodica.

Foto: youtube.com/printskrin

Glumac se bori sa velikim gubitkom... Tim Rot

Kormek Rot je na Instagramu u novembru 2021. otkrio od čega boluje. Saopštio je tada da je izgubio sluh na jedno uvo i drastično smršao.

- Rak mi je oduzeo polovinu sluha, moje samopouzdanje nastaviće svojim putem dok ne uspem da ga nekako zaustavim i ubijem - napisao je on tada i dodao:

- Ali bolest mi nije oduzela volju za preživljavanjem, niti ljubav prema stvaranju muzike. Još me nije srušilla. Ako vi ili neko koga volite boluje od raka, slobodno mi se obratite jer je to emocionalni tobogan drugačiji od svega ostalog. Ljubav za sve vas, molim vas, pobrinite se da radite stvari koje volite. Život je kratak. To je haos. I nikada ne znaš kada ćeš to biti ti. Budite dobro i idite kod doktora. Je*eš rak"- napisao je tada Majkl.

Majkl Kormek Rot umro je 16. oktobra ove godine, a porodica je tek juče popodne objavila saopštenje. Brojni mediji među kojima su i "Gardijan" i "Variety" prenose danas tužnu vest. Sin slavnog Tima Rota diplomirao je na Benington koledžu, bio je talentovani gitarista, kompozitor i producent. Pre mesec dana objavio je na Instagramu: "Ne možeš uvek da biraš svoju sudbinu".

Rot je Majkla Kormeka dobio sa suprugom Niki Batler sa kojom ima i sina Hantera. A ljubav sa Lori Bejker donela mu je sina Džeka Rota.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija