• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

16.11.2022

10:19

PUCANO U GLUMICU DENIZ RIČARDS! Bivša supruga Čarlija Šina umalo ubijena!

Youtube printscreeen

Showbiz

PUCANO U GLUMICU DENIZ RIČARDS! Bivša supruga Čarlija Šina umalo ubijena!

Podeli vest

Glumica Deniz Ričars našla se usred pucnjave u Los Anđelesu koju je samo pukom srećom preživela. Deniz je bila u društvu supruga Arona Fajpersa kada je došlo do pucnjave

Kako se navodi, Ričards je krenula prema TV studiju sa svojim suprugom, koji je usporio dok su tražili parking na ulici, a u tom je trenutku vozač u prolazu počeo da puca iz vatrenog oružja. O incidentu je prvi izvestio TMZ, a kasnije je predstavnica glumice potvrdila da su se Deniz i suprug našli u pucnjavi ali da nisu povređeni.

Foto: Youtube printscreeen

Supružnici na meti napada

TMZ je naveo da je policija pozvana nakon što je neko u studiju uočio oštećenje od vatrenog oružja na Ford Shelbyju F-150, ali nije jasno je li iko otišao na mesto događaja kako bi se napravio zapisnik.

Policijska uprava Los Anđelesa, koja je nadležna za područje studija, rekla je da nema evidenciju o takvoj prijavi i da nije u toku nikakva istraga, prenosi NBC.

Foto: Youtube printscreeen

Aron i Deniz

- U ovom trenutku čak ni ne znamo gde se to dogodilo- rekla je policajka Melisa Podani.

Predstavnik kalifornijske policijske patrole koja obrađuje pozive 911 s autoputa i blizu njih, rekao je da nije mogao da pronađe zapis o takvoj prijavi. Predstavnik šerifa okruga Los Anđeles, čiji zamenici obilaze to područje, uključujući železničke i autobusne linije javnog prevoza, rekao je isto.

TMZ je pak objavio fotografiju zadnjeg dela vozila i vidi se oštećenje od metka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija