• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

16.02.2023

21:00

TAJNA ĆERKA ČUVENOG GLUMCA! Devojka putem TikTok-a progovorila nakon što je istekao obavezujući ugovor! (VIDEO)

Showbiz

TAJNA ĆERKA ČUVENOG GLUMCA! Devojka putem TikTok-a progovorila nakon što je istekao obavezujući ugovor! (VIDEO)

Podeli vest

Iako nije direktno otkrila i ime i prezime, na osnovu dostavljenih podataka pratioci su zaključili da se radi o glumcu Marku Volbergu.

@bitxh.lexie

 

♬ here with me - Ajat

Društvene mreže su se usijale, nakon što je devojka koja se na svom TikTok nalogu predstavlja kao Leksi, objavila jedan krajnje zanimljiv snimak.

Ona je u samo nekoliko rečenica pokrenula spekulacije o njenom biološkom ocu, aludirajući na to da je u pitanju čuveni glumac Mark Volberg.

Leksi je u svom snimku rekla sledeće:

- Kada si napokon dovoljno star da je ugovor o neotkrivanju istekao i možeš da kažeš ko ti je otac. Neću reći njegovo puno ime, iz poštovanja prema njemu i njegovoj porodici, ali Mark V. je moj otac i Doni je moj ujak. Da vidimo ko može da poveže.

Komentari su odmah počeli da se nižu i većina je prepoznala Marka Volberga, kao osobu o kojoj se govori, iako je bilo i onih koji smatraju da devojka samo traži pažnju i da ništa od toga što je rekla nije istina.

Foto: AP/Photo

Mark Volberg

Leksi je takođe otkrila još neke detalje:

- Oni su neko vreme bili prijatelji. Partijali su zajedno i jednostavno se zabavljali. Zatim, nakon snimanja filma "T.T.A.C", ostala je trudna sa mnom. Nije želela da vodim taj stil života, htela je za mene normalan život i tako je i bilo.

Smatra se da "T.T.A.C" predstavlja film "The Truth About Charlie", u kojem je glumio upravo Mark Volberg.

Glumac se još uvek nije oglasio ovim povodom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku
Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

22.04.2024

07:20