• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Jovanović

24.02.2015

20:00

OROSILA "MACU"  Suzana Mančić "remontovala" vaginu

Estrada

OROSILA "MACU" Suzana Mančić "remontovala" vaginu

Podeli vest

Voditeljka Suzana Mančić ugradila je silikone, botoksirala je lice, zatezala je kapke, a sada je odlučila da "remontuje" i najintimnije delove tela. Ona je bila u Vrnjačkoj Banji na tretmanu orošavanja vagine!

Stvarno ne mogu da vam opišem kako izgleda vaginalno orošavanje
Suzana Mančić

Najpoznatija "loto" devojka i u 58. godini vodi računa o sebi, pa je tako odlučila da osveži i svoju "mačkicu", kako bi za dečka Simeona Ocomokosa bila savršena.

Ona je prethodni vikend provela u jednom zdravstvenom centru u Vrnjačkoj Banji, pa je posle brojnih masaža i mezoterapija, na red za "remont" došla i vagina.

Šta je vaginalno orošavanje?

Public

Suzana Mančić je na vaginalno orošavanje mineralnom vodom bila zbog prevencije od virusnih i bakterijskih infekcija. Ovaj tretman se preporučuje ženama koje imaju hronično zapaljenje bešike, grlića materice ili jajnika, ali i ukoliko imaju ciste na jajnicima, ranice na grliću materice. Vaginalno orošavanje pomaže posle operativnih zahvata ili zapaljenja, steriliteta, ali i izostanka menstruacije.

- Suzi izgleda dobro baš zato što stalno posećuje kozmetičare, doktore i različite salone lepote. Ona se trudi da uvek izgleda što mlađe, iako je na pragu sedme decenije. Ne važi bez razloga za seks-simbol svoje generacije. Ali pošto ne želi da spolja sve bude gladac, a iznutra jadac, otišla je i na orošavanje vagine, za koje je nedavno čula - kaže za Informer bliska prijateljica Suzane Mančić.

Ona prenosi da je voditeljka bila na nekoliko različitih tretmana tokom boravka u Vrnjačkoj Banji. Opuštala se uz masaže, hidroterapiju, mezoterapiju, a na kraju je odlučila da proba i nešto što do sada nije.

- Sve vreme se šalila da će biti kao nova za svog Simicu. Ja joj kažem da je on i ovako lud za njom i da joj nije bilo ni potrebno to "remontovanje" - otkriva naša sagovornica.

Suzanina prijateljica tvrdi da je voditeljka bila izuzetno uzbuđena pred ulepšavanje svoje vagine.

Redovna kod hirurga

Suzana je u više navrata priznala da se koristi svim raspoloživim sredstvima da zadrži lepotu.
- Lice botoksiram redovno. To mi momentalno ispegla borice. Imam izraženu mimiku i to na najbolji način osvežava lice. Operisala sam kapke. Prvo sam ja vodila Draganu Katić, a kad se oporavila, onda je ona išla sa mnom. Ništa me nije bolelo, a doktor je bio tako dobar frajer da mi je sve bilo lakše i zanimljivije - izjavila je Mančićeva.

- Suzi je jedva čekala da proba vaginalno orošavanje. Ona je meni objasnila da je to zapravo ispiranje mineralnom vodom. Od nekih prijateljica je čula za to, pa je odlučila da proba - priča drugarica "loto" devojke.

Iako bi mnoge javne ličnosti krile da su se podvrgle ovom nesvakidašnjem tretmanu, Suzana Mančić je bez blama priznala da je informacija do koje je Informer došao tačna. Ona nam je potvrdila da je boravila u Vrnjačkoj Banji gde je osvežila svoj polni organ.

- Stvarno ne mogu da vam opišem kako izgleda vaginalno orošavanje. To morate sami da probate - kratko je poručila voditeljka.

Public

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Luka Laban

pre 9 godina

Ova botoksirana bakica u konstantnom teranju je o orošila svoj poslovni prostor ! I treba jadna da bude manje trenje ! Mogla je da oroši i drugi otvor o jednom trošku !

Šonja

pre 9 godina

Svako ko se ozbiljno bavi poslom mora i da ulaže u alat i stručno usavršavanje.

balsa

pre 9 godina

Dali i kod nje vazi ona Akcija , platis dva dobijes tri.

pera

pre 9 godina

Njena roba,njen ducan.KOME HOCE ONA DA.Da mozda ne biste da bijete fraj?

Laki

pre 9 godina

Objavljujete slike od pre 38 godina. Probajte sad da je slikate u istoj pozi i haljini. Donji deo ledja ne bi stao u kadar!

pera lozac

pre 9 godina

Баба је потпуно одлепила. Ма она је таква била увек. добар пример за ћерке, које су, мислим, велике. уосталом, хвата последње зраке пред залазак сунца.

Ricardo

pre 9 godina

Od velike čavke ne može da se napravi čavče.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija