• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.10.2015

08:13

(FOTO) MISLI DA JE DUHOVIT! Brenin sin ismejao Zoricu Brunclik!

Estrada

(FOTO) MISLI DA JE DUHOVIT! Brenin sin ismejao Zoricu Brunclik!

Podeli vest

Viktor Živojinović objavio foto montažu na kojoj je pevačica predstavljena kao - Brus Li

Mlađi sin Lepe Brene Viktor Živojinović ismejao je maminu koleginicu Zoricu Brunclik na društvenoj mreži Instagram.

Naslednik pevačice i tenisera Bobe Živojinovića objavio je fotografiju bivše članice žirija takmičenja "Zvezde Granda“ na kojoj je njena glava pomoću fotošopa stavljena na telo Brusa Lija. U potpisu stoji Zorica Brus Li.

Instagram



Fotografija je za samo nekoliko sati postala pravi hit na internetu, ali to ne treba da čudi pošto Brenin naslednik ima skoro 5.000 pratilaca na Instagramu. Njegovi pratioci su se ludo zabavili komentarišući ovu fotku, koja je počela masovno da se deli na društvenim mrežama.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
cane corso

pre 8 godina

Sta je ovde zanimljivo??? samo vi velicajte decu poznatih licnosti zato su tako i ludi i ponasaju se totalno bahato i bezobrzno razbacuju se dok vise od pola Srbije gladuje . Cast izuzecima na skromnosti lepim manirima i ponasanju !!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija