• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.11.2015

13:49

DINO SMRADINO, NA PARE SI ZINO! Merlin tuži Informer, traži 2.000.000 dinara!

Estrada

DINO SMRADINO, NA PARE SI ZINO! Merlin tuži Informer, traži 2.000.000 dinara!

Podeli vest

Dino tvrdi da nije pljunuo Harija Varešanovića, iako iz Harijeve pres-službe kažu da je priča koju smo objavili istinita

 


Pevač Edin Dervišhalidović, poznatiji kao Dino Merlin, tužio je Informer jer smo objavili da je nedavno u jednoj sarajevskoj kafani pljunuo svog kolegu Harija Varešanovića. Bosanski kantautor traži da mu isplatimo 2.000.0000 dinara jer smo navodno izneli neistinu i uvredili ga.

Merlin tvrdi da je Hari demantovao da je došlo do spornog incidenta između njih, iako je Varešanovićeva portparolka Jana Grbur Informeru potvrdila naša saznanja.

Dino ide toliko daleko da nas optužuje da smo čak inscenirali razgovor sa Harijevom pi-arkom, koji je snimljen i objavljen na sajtu Informer.rs.

BAŠ JE SMRADINA: Dino Merlin u kafani pljunuo Harija Varešanovića!

 

(AUDIO) EVO DOKAZA! SmraDINO, lažeš i o svađi sa Harijem!

LUDI DINO! Hoće da tuži INFORMER zbog nacionalne, verske i rasne mržnje?!

Na pomenutom audio-snimku jasno se čuje kako Jana Grbur potvrđuje da je došlo do incidenta, tvrdeći da oni stoje iza svega što je objavljeno u našem tekstu.

Mi smo i juče kontaktirali Harijevu pres-službu, iz koje su još jednom potvrdili da je do incidenta došlo i da Varešanović nikada nije demantovao da ga je Merlin pljunuo.

- Hari nikada nije demantovao tu priču, čak je potvrdio za vaš list. Do incidenta je došlo, vaša priča jeste istinita. Ja sam to spremna čak da potvrdim i na sudu - rekla je za Informer Jana Grbur.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
steva

pre 8 godina

Ko nas .ebe kada smo cekotini dali da arlauce u Srbiji!

MirkoB

pre 8 godina

Obavezno kontra tuzbu da ulozite, nije mu dosta sto pljuje po Srpstvu gde stigne a poslije na koncertima od tih istih Srba uzima pare sad hoce i od Vas da se ogrebe....ispasce da ste lagali i za zastave sto je smrad zabranio...nadam se da Vasa pravna sluzba vec sprema kontra tuzbu i to za dosta vec iznos...

DJovan

pre 8 godina

DINO MERLIN Pitanje za PREMIJERA A, VUCICA . PREMIJERU secas li se kad si bio na poklonjenju zrtvama (laznim uglavnom) u Srebrenici, za malo si bio L I N C O V A N, bilo je ponizavajuce za Srpski narod, gledati te kao da se radi o nekom zlom uljezu, kojega dobri domacini proteruju iz svog masta. JA sam se tako osecao ponizeno, jeli ono PREMIJER moje ZEMLJE-DRZAVE, kojega stite kisobranima od kamenica koje lete ka njemu, za neverovati. Pogledaj cesce taj FILM mozda ti izgradi SAMOPOSTOVANJE te da nikada vise ne pruzas ruku onome ko te ismejava I ruga ti se. Budi dostojan uloge, koju smo ti dali kao narod I pod hitno neredi, da, da, naredi da se koncert USTASKOG pevaca D. Merlina ( jer ce sledeci biti TOMSON ) otkaze, a organizatori prodane duse odmah smenu I umesto da to uradis I udovoljis 7,5 miliona Srba ovde I jos toliko sirom sveta, ti ces se opredaliti za onih pet hiljada neznalica I jos ces dati ovom zlotvoru obezbedjenje kakvo ni P U T I N nije imao I Beogradu. Kazes uvek da slusas , pazi ovo, SVOJ narod, pa ko je onda tvoj, ako ne slusas ovih 90%, koji misle ovako, a ti sam tako kako misli onih par hiljada. Objasni PREMIJERU nama, koji to ne prihvatamo I smatramo PONIZENJEM za Srbiju I sve Srbe na globusu.

JOVANic

pre 8 godina

Jos ako vam bude sudilo nase KRIVOSUDJE, moracete debelo da odresite kesu da bi ste preduhitrili tuzioca SMRADINA .

AU

pre 8 godina

Njega bole one zastave,a ne pljuvacina, Mora da nadje modus da vas rascereci svoga sela radi. On je malo vise radikalan,ako neko primecuje.

Boki

pre 8 godina

Pod hitno ga uhapsiti sledeći put kad dođe i poslati ga kod Kačavende. Mislim da će se setiti svojih korena i u kojoj su se crkvi krstili njgov đedo i ćaća. Đubre mudžahedisko. E stvarno je svinja.

bubasvaba

pre 8 godina

Alo gospodo sto krivite ovog coveka za zastavu srbije on hoce ono sto on hoce ali treba naci onog ko mu je izdao prostor pod takvim uslovima i odkad gost ili korisnik prostora diktira uslove????? ko je potpisao takav ugovor pod hitno na ODGOVORNOST I OSUDU NAJSTROZIJE MOGUCE!!!!!

KOMSIJA

pre 7 godina

Dino je moj komsija iz ulice Mali Alifakovac.Kao dete je bio hodja,nosio fes,isao u dzamiju i redovno klanjao.Za vreme klanjanja cipele su ostavljali ispred dzamije a mi mali mangupi bi ih izmesali pa bi posle nastao haos dok ih upare.Bio je miran,povucen ali je rastom nacionalizma postao eksreman nacionalista.n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija