• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.12.2015

13:17

AMERI NEĆE ČOLU! Odbili ga za vizu bez obrazloženja!

Estrada

AMERI NEĆE ČOLU! Odbili ga za vizu bez obrazloženja!

Podeli vest

Zdravko Čolić neće moći da zapeva u Americi jer mu je odbijena viza! Najveća zvezda bivše Jugoslavije je planirala da pored turneje u Kanadi, na kojoj se trenutno nalazi, održi i nekoliko koncerta u "obećanoj zemlji", ali za to nije dobio zeleno svetlo. Iz američke ambasade su ga obavestili da ne može da dobije radnu vizu

- Zdravko je pre više od dve nedelje aplicirao za radnu vizu u američkoj ambasadi, međutim, odbili su ga. Iako je imao svu potrebnu papirologiju, kao i dozvolu Kanade da kod njih nesmetano može da nastupa, Ameri mu nisu dali dozvolu - priča izvor Informera i dodaje da pevač nije čak dobio ni objašnjenje zašto mu je uskraćeno da radi u SAD:

- Politika njihove ambasade je takva da kad ne izdaju vizu građanima koji žele da otputuju u njihovu zemlju, ne obrazlože zašto su ih odbili. Tako da je Čola bio malo u čudu jer do sada nije imao nikakvih problema sa odlascima u druge zemlje. Legendarni pevač je trenutno na turneji "Vatra i barut" u Kanadi, gde je prvi put nastupao 1997. godine. Planirao je da zapeva u nekim američkim gradovima, ali sada neće biti ništa od toga. Krivo mu je što neće imati prilike da se druži sa svojim fanovima u Americi - navodi nam izvor blizak popularnom pevaču.

ČAST ZA ČOLU Gradonačelnk Linca priređuje svečanu večeru za našeg pevača!

Z. K. Munja

Propali planovi

Čola je ovu turneju počeo još u decembru prošle godine u Beogradskoj areni. Želeo je da posle Beograda održi koncerte u brojnim evropskim gradovima, Kanadi i Americi. Za manje od dve godine u sklopu aktuelne turneje obišao je više od 40 gradova, gde je nastupio pred više od 400.000 ljudi. Ipak, Obećana zemlja će mu ostati nedostižna.

ČOLA U PROBLEMU: Moja ćerka voli klubove i hoće da bude poznata!

Čolina portparolka Maša Samardžijski nije ni potvrdila ni demantovala saznanja našeg izvora:

- Ja zaista nemam nikakve informacije o tome. Zdravko se trenutno nalazi u Kanadi i nije mi poznato da je uopšte aplicirao za američku vizu, niti da planira bilo kakve nastupe u Sjedinjenim Američkim Državama - rekla nam je Samardžijski.

 

Nepoželjne i Ceca i Jelena Tomašević

nnknblh

Problem da dobiju američku vizu imale su Ceca Ražnatović i Jelena Tomašević. Folk diva se nalazi na listi nepoželjnih od 2003, kada je uhapšena u akciji "Sablja". U ambasadi Amerike zavedena je pod šifrom 410, koja označava "terorizam i terorističke grupe" i sve dok je tako, ona neće moći da dobije vizu za SAD.
- Tražila sam 2012. vizu, imala sam zakazanu turneju u SAD, ali su me odbili bez ikakvog objašnjenja. Čula sam posle da me u ambasadi vode kao nekakvog teroristu. Pre "Sablje" nisam imala problema sa dobijanjem američke vize. Verujem da je to slučajna greška koja pre ili kasnije mora biti ispravljena - rekla je Ceca za Informer.
I Jelena Tomašević je 2011. godine odbijena kada je trebalo da nastupi u Čikagu. Pevačica je tada najpre dobila američku vizu, a onda se bez ikakvog objašnjenja američka ambasada predomislila.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Đuro

pre 8 godina

Kako je američki državljanin leteo za Beograd i pri tome hteo da sruši avion? Ko je njemu dao vizu za Srbiju?

Darlinka

pre 8 godina

Toliko o njihovom prijateljstvu prema Srbiji. Neka oni i dalje primaju druge, koje su sami stvorili, pa će žaliti za dobrim ljudima.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija