• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.12.2015

13:56

NOVI PLAN ZA NOVU! Haris umesto Cece 1. januara u Beogradu!

Estrada

NOVI PLAN ZA NOVU! Haris umesto Cece 1. januara u Beogradu!

Podeli vest

U Beogradu će 1. januara pevati Haris Džinović, umesto najavljene Svetlane Cece Ražnatović, otkrio je gradski menadžer Goran Vesić! On je najavio da će za Srpsku novu godinu Novosađani na centralnom trgu slušati Gorana Bregovića, a u Nišu će pevati Svetlana Ceca Ražnatović

- Na taj način želimo da ova dva srpska grada dobiju veću ulogu kakvu i zaslužuju, a da se pritom ne poklapaju dočeci i programi - istakao je Vesić i dodao da će Beograd, na inicijativu premijera Aleksandra Vučića, bez nadoknade deo svoje novogodišnje rasvete ustupiti Nišu za Srpsku novu godinu i time dati podršku tom dočeku.

ŠIROKO! Proslava Nove godine u Beogradu uz Brenu, Cecu, Sigala...

Gradski menadžer je najavio tradicionalno organizovanje dočeka Dečije nove godine ispred Starog dvora, kao i Ulicu otvorenog srca 1. janura.

Public

- Beograđane i goste prestonice ove godine očekuje četiri dana koncerata na centralnim gradskim trgovima pa tako 29. decembra nastupa Miligram, dan kasnije Željko Joksimović, dok je za doček, ispred Doma Narodne skupštine predvidjen nastup Tropiko benda, Stivena Sigala i Lepe Brene - rekao je Vesić i istakao da će 1. januara, umesto Svetlane Ražnatović, nastupiti Haris Džinović.

Vesić je naglasio i da je prestonica puna turista i podsetio da strani turisti potroše oko 300, a domaći oko 200 evra po danu.

NAJSEKSI MRAZICA Ceca jedva utegla grudi u usku haljinu!

KAKO DA ODBIJE ČARAPANE?! Ceca za "novaka" u peva Kruševcu!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljubomir Petkovic

pre 8 godina

Katastrofa kultura u Srbiji seljjacki djilkosi pevaci i politicari u Beogradu glavni grad SFSRJ u sred Beograda nemaju kanalizaciju,septicke jame 70go

MILE

pre 8 godina

SRPSKA MAJKA JE STALNO PO SUDOVIMA I ZATVORIMA NEMORAMO JOS I ZA NOVU GOD DA JE GLEDAMO

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija