• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Bogdanović

30.12.2015

21:00

(FOTO) ESTRADNI HITOVI U 2015. Ove face su obeležile godinu za nama!

Estrada

(FOTO) ESTRADNI HITOVI U 2015. Ove face su obeležile godinu za nama!

Podeli vest

Severina i Igor Kojić, koji su svoju ljubav krunisali u novembru, bili su top-tema prothodnih 12 meseci

1. Godina kada se Mali Keba udao za Seve

Taj 22. novembar 2015. mnogi će pamtiti dok su živi: Severina Vučković je konačno ostvarila svoj san i iz drugog pokušaja uspela da odvede pred oltar čistokrvnog Srbina. Igor Kojić je od "Kebinog malog" preko noći porastao u "Sevinog velikog", a njegov otac Dragan Kojić Keba dočekao je da mu cela estrada dođe na noge na svadbenom veselju u beogradskom "Impuls holu"

Svima nama koji smo u početku ove romanse, o sram nas bilo, sumnjali u iskrenost Severinine namere da "prstenuje" Kebu juniora ostaje da priznamo da je njihovo venčanje bez ikakve sumnje bio događaj o kojem se najviše pričalo i pisalo u godini za nama.

Informer

2. Merlin zabranio srpske zastave

Edin Dervišhalidović, poznatiji kao Dino Merlin, pljunuo je u lice celoj Srbiji kada je na svojim koncertima krajem oktobra u Beogradskoj areni zabranio naše trobojke! Bosanski muzičar koji se ratnih devedesetih već "proslavio" antisrpskim stavovima nije dozvolio da se usred Beograda zavijori srpska zastava jer se tobože plašio za svoju bezbednost?!

Džabe se Merlin pravdao da nije loše mislio i poručivao da su zastave na njegovom koncertu dobrodošle. Lično smo proverili i uverili se da srpskoj zastavi nije bilo mesta te dve večeri u Areni. Na sramotu Merlinu, a nama za nauk - kome širimo ruke usred Beograda i prihvatamo ga kao najrođenijeg.

Informer

3. Žarko Laušević na filmu posle 16 godina

Srpska kinematografija je, može se slobodno reći, profitirala u 2015. godini. Na filmsko platno se posle 16 godina pauze vratio jedan od najboljih domaćih glumaca svih vremena - veliki Žarko Laušević. Posle skoro dve decenije izgnanstva u Americi, Lauš je stao pred kamere i u filmu Miroslava Momčilovića "Smrdljiva bajka" još jednom pokazao svoje raskošno umeće.

Povratnička uloga beskućnika toliko ga je dirnula da je Žarko nakon premijere izjavio da je posle ovog filma postao bolji čovek. Ostaje nam samo da se nadamo da na naredni Lauševićev film nećemo morati da čekamo dugo kao na ovaj.

Informer

4. Vlada Stanojević i Goran Stanić tukli žene

Imena voditelja Vlade Stanojevića i baletana Gorana Stanića ostaće upisana crnim slovima u godini koja prolazi. Voditelj je u februaru pretukao svoju tadašnju suprugu Anu Mariju Žujović i pokušao nevešto da se odbrani rečima: "Samo sam je odgurnuo u predelu lica." U želji da povrati nekadašnju reputaciju finog momka, Stanojević je ušao u "Farmu" da se "opere", ali publika nije pozdravila njegov put do finala.

Informer

Manje poznati baletski igrač Goran Stanić nasrnuo je u avgustu na svoju suprugu, glumicu Minu Lazarević i izbacio je iz stana. Uznemirena glumica požalila se policiji da strahuje za svoj i život svoje dece, a nasilnik planira da nastavi baletsku karijeru u Narodnom pozorištu sa nanogicom.

Informer

5. Pomirenje godine Karleuša i "Grand"

Višedecenijski rat Jelene Karleuše i "Grand produkcije" završen je, kako drugačije, nego srećnim medijskim brakom! Ko još mari za to što je kontroverzna pevačica pre pet godina otkrivala misterije o "bludu, razvratu, picajzlama i jahanju harmonikaša" iz perioda najveće slave grupe "Slatki greh", te ismevala kako se oblači Lepa Brena i vređala Sašu Popovića zbog fizičkog izgleda?

Što bi se svi oni osvrtali na gorku prošlost pored ovako blistave zajedničke budućnosti? Gorostasna diva završila je u 2015. godini kao udarno pojačanje "Zvezda Granda", a rejting ove emisije nam je pokazao da je zajednički interes preči od svake ljubavi i mržnje.

MILAN I RADA PONOVO ZBUNILI FANOVE Pevač objavio zajedničku fotografiju

MALI KEBA NE "PRATI" VIŠE NI OCA NI SESTRU NA INSTAGRAMU Ostala mu samo Severina!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija