• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.01.2016

11:19

CECA OTKRILA DETALJE IZ PRIVATNOG ŽIVOTA: Arkan je bio papučar, Veljko je skroz na njega!

Estrada

CECA OTKRILA DETALJE IZ PRIVATNOG ŽIVOTA: Arkan je bio papučar, Veljko je skroz na njega!

Podeli vest

Svetlana Ceca Ražnatović priznala da joj je pokojni suprug Željko povlađivao i udovoljavao. Kaže da se njen sin Veljko isto tako ponaša prema ženama

 

 

Moj Veljko pretenduje na titulu "brilijantska papuča", i dobro mu ide
Ceca

Svetlana Ceca Ražnatović tvrdi da je njen pokojni suprug Željko Ražnatović Arkan bio papučar i da je njihov sin Veljko povukao na oca!

Popularna pevačica ističe da je ponosna na svog naslednika što je pažljiv prema ženama, baš kao što je bio i Željko prema njoj.

- Moj Veljko pretenduje na titulu "brilijantska papuča"! I dobro mu ide! Takav je bio i Arkan. Pažljiv, džentlmen, osećajan, dobar prema ženskom rodu. Srećna sam što je bio takav. Drago mi je što i Veljko ide njegovim putem, pogotovo što je odrastao okružen ženama. Nežnijem polu svakako treba da se udovoljava i povlađuje, da se u svakom trenutku osete kao princeze. Moj muž je to činio, a njegov sin je to nasledio i nastavio tako da se ponaša - rekla je Ceca u emisiji "Magazin In", kod Sanje Marinković.

Anastasija: Mama me tera da se bavim pevanjem

Anastasija Ražnatović će definitivno profesionalno propevati, i to na majčin nagovor.
- Mama me savetuje da ne odustajem od svojih talenata i da ih pratim. Kaže da bi bilo šteta da zapostavim pevanje. Kad mi ona objašnjava i priča, deluje da je sve lako i lepo u tom poslu. Tako da ću se, kako stvari stoje, posvetiti tome. Naravno, fakultet neću zapostaviti i to mi je trenutno na prvom mestu - ispričala je Anastasija.

Dobijem nervni napad kad moje stvari bez pitanja završe kod Anastasije ili čak neke njene drugarice
Ceca

Dok je ponosna mama s jedne strane hvalila sina, javno u emisiji iskritikovala je ćerku Anastasiju. Ceca je priznala da se s naslednicom češće svađa, i to, baš kao i sve žene, zbog garderobe.

- Često mi se desi da isplaniram nešto da obučem, a onda otvorim ormar i vidim da toga nema. Ili kupim neku stvar što mi se baš dopala, a onda pre nego što je obučem uzme je Anastasija ili čak završi kod neke od njenih drugarica. Onda ja dobijem pravi nervni napad. Hvala Bogu što nas dve ne nosimo isti broj obuće, pa bar tu mogu da budem sigurna da ništa neće nestati. Ona ima svoju, ja svoju, pa se ne svađamo zbog cipela - ispričala je pevačica.

Ona je otkrila i da je nervira to što je Anastasija neodgovorna i što ne poštuje tuđe vreme.

- Mnogo mi ide na živce zbog kašnjenja. Ona je totalno neorganizovana osoba. Iritira me kad neko kasni. Stalno je zovem i proveravam da li je zakasnila i koliko - otkrila je Ceca.

Public

 

CECA PRIZNAJE: Fali mi muškarac, koji bi me obasipao pažnjom i ljubavlju!

CECA REKORDERKA Fejsbuk stranicu lepe pevačice lajkovalo je milion ljudi!

CECA: Još nemam svog šeika, ali hoću da živim u Dubaiju!

 

 


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rasim

pre 8 godina

Arkanovci su likvidirali Cecinog bivšeg dečka u stepeništu solitera preko puta kafane Lion u noći kada je bilo ugašeno stepenišno svjetlo.

Slavka

pre 5 godina

Ova pevaljka laze pa laze!zeljko je bio jako los prema zenama!znam licno!

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija