• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Gajić

07.01.2016

10:37

INFORMER U GOSTIMA KOD LJUPKE STEVIĆ: Umem da budem umiljata kao jagnje i opasna kao vuk!

Estrada

INFORMER U GOSTIMA KOD LJUPKE STEVIĆ: Umem da budem umiljata kao jagnje i opasna kao vuk!

Podeli vest

Vučica sam u borbi kroz život, u raznim životnim situacijama koje me prate, ali u biti sam pitoma, kaže popularna pevačica koja nas je ugostila u svojoj kući u Kostolcu

Od kada znam za sebe, svake godine pijučem oko kuće
Ljupka Stević

Zanosna pevačica Ljupka Stević kaže da je u životu često morala da se ponaša kao vučica, ali tvrdi da je po prirodi kao umiljato jagnje. Atraktivna brineta je za božićni broj Informera odenula tradicionalnu narodnu nošnju, upalila vatru u kaminu i spremila gozbu u svojoj porodičnoj kući u Kostolcu, gde nas je ugostila.

Pozirala nam je držeći u naručju umiljato jagnje, pa smo je pitali da li je i ona pitoma poput njega:

- Umem da budem i umiljato jagnje i opasan vuk. Vučica sam u borbi kroz život, u raznim životnim situacijama koje me prate. Ipak, u biti sam jedno pravo, pitomo, umiljato jagnje - kaže pevačica. Ona je sve spremila za božićne praznike, koje provodi s familijom u Kostolcu.

Sujeverna sam

Ljupka potiče iz Braničevskog kraja u kom mnogi ljudi veruju u natprirodne moći i sile. Ona priznaje da je i sama često sujeverna:
- Dosta stvari sam naučila od svojih baka, prabaka i to mi je ostalo u sećanju. Htela ja ili ne, podsvesno sam ipak sujeverna. Ne verujem slepo u sve što se priča i u šta se veruje, ali mislim da nešto ipak postoji.

- Badnji dan, veče i sam Božić svake godine provodim s porodicom. Tada smo svi na okupu, uživamo u hrani, uveče palimo badnjak i idemo u crkvu. U mojoj kući se poštuju svi običaji. Od kada znam za sebe, svake godine pijučem oko kuće. Zadnjih godina smo dobili pojačanje, moju bratanicu Ivonu, koja rado ide s tetkom da pijuče. Pre Božića postimo, tokom Badnje večeri unosimo badnjak u kuću. Zbog svega toga se veoma radujem tim danima.

Ljupka je bila najmlađi član u svojoj porodici. Zbog toga je, kako sama priznaje, morala mnogo više da se bori da bi ostvarila svoje želje:

Život je jedna velika borba i dobro je kada neke lekcije savladate kao mali
Ljupka Stević

- Ja sam bila pravi dečačić! Uvek sam u kući morala da se izborim za svoja prava jer sam najmlađa, i samim tim nisam bila smatrana pogodnom ni za kakve pregovore. Brat je imao sve povlastice, dok sam se ja žestoko borila. Jako sam srećna zbog toga jer život zapravo i jeste jedna velika borba, a dobro je kada neke lekcije savladate kao mali.

 

LJUPKA STEVIĆ U ŠEMI SA SNUP DOGOM: Čujemo se svaki dan, imaćemo zajedničke nastupe!

ISPOVEST LJUPKE STEVIĆ: STRAHUJEM ZA ŽIVOT, strašno je kad znam da su mi se lopovi šetali po kući!

 

 

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija