• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. G.

14.01.2016

20:09

(FOTO) PSOVAO I BAHATIO SE! Veljko zavodio red na splavu, pa u ponoć zbrisao sa brinetom!

Estrada

(FOTO) PSOVAO I BAHATIO SE! Veljko zavodio red na splavu, pa u ponoć zbrisao sa brinetom!

Podeli vest

Veljko Ražnatović izveo je za pravoslavnu Novu godinu svoju sestru Anastasiju i njene drugarice na splav "Hua Hua" u Beogradu. Kako saznajemo, Cecin sin je bio veoma nervozan a razlog za to je najverovatnije raskid sa sada već bivšom devojkom Mašom Terzić...

- Veljko je došao sa Anastasijom i njenih sedam drugarica. Bio je sam u ženskom društvu. Sa njima nisu bili ni Kostadin ni Maša Terzić. Verovatno zbog toga, Anastasija je često uzimala telefon i pisala poruke, valjda svome dečku - navodi naš izvor koji se iste noći našao na splavu.

- Kao i ostali gosti, oni su došli da proslave Novu godinu. Međutim, muzika je počela da svira bukvalno tri minuta do dvanaest. To je jako iznerviralo Ražnatovićevo društvo jer su došli da se vesele, pa je Veljko rešio da ode i pita organizatore žurke šta se dešava - navodi očevidac.

- Sad ću da im je*em sve - rekao je Veljko vidno iznerviran i napustio sto za kojim je društvo sedelo.

Muzika je posle par minuta i zasvirala, a društvo se konačno opustilo i veselilo.

Veljko je splav u toku noći na Ušću napustio u društvu atraktivne brinete, a Anastasija i drugarice ostale su da se provode same. 

Anastasijina drugarica objavila je kasnije i fotografiju na kojoj se vidi da su drugarice uživale u provodu.

Podsetimo, Veljko je nedavno imao saobraćajnu nezgodu kada je kada je "Audi" u kojem je sedeo na mestu suvozača, udario u drugi automobil. Iako se navodilo da Veljko nosi kragnu oko vrata, on je u izlasku bio bez kragne.

(FOTO) MAŠA PREPLAKALA VELJKA! Nije prošlo ni pet dana, a već je pala u zagrljaj orlića!

(FOTO) OD AUDIJA OSTALA OLUPINA: Ovo su fotografije udesa u kome je povređen Cecin sin!

VELJKO RAŽNATOVIĆ IMAO UDES! Cecinom sinu polomljena šaka, stavljena kragna oko vrata...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bratislav Rancic

pre 8 godina

Kako li smo ziveli bez ove vesti, nije mi jasno? Stvarno je svakom u  Srbiji najbitnije u zivotu da zna kako se provodi Veljko

gile

pre 8 godina

Da li je moguce da se ovakve vesti nadju kao udarna vest.Deca kriminalca I pevaljke sumljivog morala svakog dana su u novinama.Sramaota.Sta me briga gde je veljko bio sinoc.

sasa

pre 8 godina

Po meni on definitivno nije normalan.On glumi pokojnog oca ali on ne vredi ni mali prst od arkana.Posto sam veliki obozavalac Cecin,a i Arkana sam simpatisao strah me je za njihovog sina jer ovo sto on radi ne sluti na dobro. Neka mu je bog na pomoci.

vukica

pre 8 godina

Gile sto si nervozan mora i novinar od necega da zivi.Nema dzabe ni u stare babe a kamoli za clanak u novine.

sloba

pre 8 godina

takoje sine sadsi jos i jaci mama nasla frajera sada imas i cjaleta samo udri sine ima mama para svecje to ona platiti nesekirajse opusteno

zeljko

pre 8 godina

da li je zavrsio studije u b.luci,dečko rođen u beogradu a otisao na usavrsavanj u drugu zemlju gde se brže postaje master menadžer, strašno

prd prd Ceconja

pre 8 godina

Mali se pravi jak kao njegov tata,a nije svestan koliko je slab...

dule

pre 8 godina

On zavodio red? Smesno da dete negde zavodi red. Moze da zavodi red time sto on prica a gorile se za njega biju tako svako moze red da zavodi. Ljudi zamislite neku mrcinu od 120kg bas bi volio da vidim kako tome zavodi red.\n

dejan

pre 8 godina

ma isti ko otac, tako ce i on da zavrsi, nista cudno, deca mocnih roditelja su uglavnom velike nule u zivotu ,

Saša

pre 8 godina

Za, sasa - \"Iver, ne pada! Daleko od klade\"... Nazalost! Obruko svoju porodicu... Da, se bar u pamet dozvao, okrenuo totalno list drugi, u zivotu i radu... Nacija bi stala u njegovu zastitu... Momak, nije predvideo tu opciju u razvoju, iz momka u muskarca... Sada, kasno! \"Janko na kosovo stize\"... Nazalost! Momku nije zameriti razumem godine, nadam se da ce svetlana konacno da mu zategne VASPITNU! Ima puno legitimno pravo... Tada, cu svetlanu - cecu ceniti kao dostojnu MAJKU. Veljka i Anastasije... Do, tada nista ne prihvatam... Bolje, sada kasno ce biti kasnije... Sto, bi reko G. Serif Konjevic... U, svom tekstu pesme...\n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija