• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Gajić

09.02.2016

13:46

EKSKLUZIVNE FOTKE! INFORMER U VILI U AJA NAPI: Cecina kuća na Kipru RATNO SKLONIŠTE!

Estrada

EKSKLUZIVNE FOTKE! INFORMER U VILI U AJA NAPI: Cecina kuća na Kipru RATNO SKLONIŠTE!

Podeli vest

Svetlana Ražnatović morala da ustupi kuću državi kao bunker u slučaju vanrednog stanja. Ceca ne dobija nikakvu novčanu nadoknadu, ali država plaća sve račune u toku invazije ili nepogode. Svaka kuća koja služi kao bunker mora imati podzemne prostorije određenih dimenzija i cisternu vode

Bunker već 17 godina
Bunkeri poput Cecine kuće zvanično postoje od 1999. godine. Tada je država odabrala određen broj kuća koje će se koristiti kao sklonište u slučaju rata

Velelepna vila Svetlane Ražnatović na Kipru služi kao sklonište u slučaju rata, ekskluzivno je saznao Informer tokom obilaska Cecine kuće u Aja Napi.

Pevačica je morala da sklopi ugovor s vladom te države kojim se obavezuje da će im ustupiti kuću kao bunker tokom vanrednog stanja. Kipar ima malo državnih skloništa, pa su odlučili da pojedine privatne kuće služe u te svrhe ako bude bilo rata i prirodnih nepogoda.

Jedna meštanka Aja Nape nam je ispričala kako je baš Cecinu vilu vlada odabrala za bunker:

- Oni biraju kuće koje imaju podzemne prostorije, odnosno podrume. Postoje neki standardni, tačnije minimalne dimenzije koje svako sklonište mora da ima. Neophodno je i da budu opremljeni cisternom vode da bi bili državni bunker - kaže za Informer prolaznica koju smo zatekli kako se šeta pored pevačicine vile.

Informer

Kuća pusta
Ceca na Kipru boravi uglavnom leti, a tokom godine je njena vila pusta. Mi nismo zatekli nikakve čuvare, domare niti druge ljude koji brinu o održavanju pevačicine kuće

Ona je odbila da se fotografiše i da nam kaže kako se zove, ali nam je otkrila još neke detalje o Cecinom skloništu:

- Kada bismo sutra, ne daj bože, bili bombardovani, svi stanovnici Aja Nape bi imali pravo da borave u kući vaše pevačice. Ona ne bi mogla da bira ko će ući unutra. Svaki takav bunker je jasno označen plavom tablom, tako da svi znamo gde možemo da se sklonimo u slučaju opasnosti - prenosi naša sagovornica.

Ona dodaje da srpska pevačica od tog ugovora ne zarađuje ni evra:

- Vlasnici kuća su u obavezi da svoje prostorije daju na raspolaganje ukoliko to od njih vlada traži. Ne dobijaju nikakvu novčanu nadoknadu, ali država plaća sve račune u toku invazije ili nepogode.

CECA SAKRILA DEČKA Maneken se baškari u njenoj vili na Kipru!

CECA VIŠE NEĆE DA ĆUTI: Kurir me ucenjuje i objavljuje laži o meni!

UVREĐENA CECA: Da je Arkan živ, njegova deca me ne bi dirala!

 

 

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
pravda

pre 8 godina

Nazalost tu su iznešene poreske pare pa se onda cudimo što propadamo. Takvih nazalost imamo na hiljade, a gde su nam ti zakoni o poreklu imovine, šta se ceka, da se rest ukradenih para izsnese pa da se reaguje?\n

Andrija

pre 8 godina

Smiri se jeco smiri, polusvet si ti koju pas nema zašta da ujede a ne Ceca. Pa da si ti ovako nešto stvorila od tebe nam života ne bi bilo, zato ćuti bruko ne vidjena

Lala iz Banata

pre 8 godina

Значи ако буде "Не дај Боже",сви у Цецин...."бункер"...? Па оћел бити за - све...?

Dule

pre 8 godina

Није "цивилни дефанзивни бункер" као што сте написали, него бункер цивилне заштите. Израз "дефанзивни бункер" нема смисла.

prd prd Ceconja

pre 8 godina

Rintao Arkan na ratistima sirom ex-Yu al ne dade mu se da uziva sa mladom zenom u kuci na Kipru,daleko od ratista,daleko od zavidnih ljudi..

xxx

pre 8 godina

Pa dal' Ceca moze bez "podzemnih prostorija" ?? O cemu vi pisete i dajete vaznost ??!!

milovan

pre 8 godina

Pa sta je tu cudno da Ceca ima vilu na Kipru.?!!! Pa toje Ceca.Nije to Tadic,Canak,Ceda,Jesic i ostali probisveti sto u zivotu nikada nisu nista radili. Pa Ceca je zaradila milione.I zalosno bi bilo da nema.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija