• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

31.03.2016

09:26

BRENIN SIN PROSLAVIO 18. ROĐENDAN! Viktor dobio 100.000 evra, tvrdi da će deo dati DECI BEZ RODITELJA!

Estrada

BRENIN SIN PROSLAVIO 18. ROĐENDAN! Viktor dobio 100.000 evra, tvrdi da će deo dati DECI BEZ RODITELJA!

Podeli vest

Prijatelji i kolege Lepe Brene spremili su za punoletstvo mlađanog Viktora Živojinovića uglavnom koverte pune novca. Procenjuje se da je slavljenik dobio svotu sa kojom bi mogao da kupi luksuzni stan

Pare, najbolji poklon
Zaista mi nije bilo važno šta će prijatelji da mi donesu. Nije mi bitna cena poklona, mada je koverta uvek dobrodošla
Viktor Živojinović

Sin Lepe Brene Viktor Živojinović proslavio je juče 18. rođendan. Procenjuje se da je Brenin mezimac od maminih kolega i prijatelja za punoletstvo dobio neverovatnih 100.000 evra.

Pred samu žurku smo razgovarali sa Viktorom, koji u tom momentu još nije znao koliko je novca tačno dobio. Međutim, on nam je otkrio da će svakako deo para dati deci bez roditeljskog staranja jer ga pogađa sudbina tih mališana.

- Ako mi gosti poklone oko 100.000 evra, daću deo u humanitarne svrhe. Verovatno deci bez roditelja, jer sam išao već da ih obiđem. Drugi deo ću potrošiti na putovanja sa drugarima po Italiji i Španiji. Zaista mi nije bilo važno šta će prijatelji da mi donesu. Nije mi bitna cena poklona, mada je koverta uvek dobrodošla - rekao nam je Viktor kroz osmeh.

POGLEDAJTE KO JE SVE BIO NA VIKTOROVOM SLAVLJU:

Ne trebaju mi besna kola
Poklon od roditelja nisam zahtevao. Dobra i brza kola mi ne trebaju jer imamo tri dobra automobila u kući

Mlađani Živojinović je dodao i da ne očekuje od mama Brene i tata Bobe da mu kupe skupoceni poklon jer su mnogo para "pukli" za njegovu proslavu.

- Poklon od roditelja nisam zahtevao. Sve što sam do sada poželeo to su mi i pružili. Dobra i brza kola mi nisu potrebna jer imamo tri dobra automobila u kući - dodao je Viktor.

On tvrdi da se neće bahatiti sada kada je postao punoletan:

- Ne smatram da sada kada sam napunio 18 godina mogu da odlučujem sam o svemu. Još sam pod nadzorom roditelja i njihovo sam mezimče. O svom životu ću odlučivati tek kada budem počeo sam da zarađujem.

(FOTO) VIKTOR JEDVA DOČEKAO! Brenin i Bobin sin DAN RANIJE počeo da slavi punuletstvo!

Ražnatovići otkazali dolazak zbog Arkana

Informer

Sin Cece Ražnatović Veljko odbio je Viktorov poziv da dođe na proslavu iako su veoma dobri prijatelji. On je objasnio Breninom nasledniku da ne može da ulazi čak ni u odvojeni deo hotela u kom je pre 16 godina ubijen njegov otac Željko Ražnatović Arkan. Ceca i Anastasija su takođe iz istog razloga izostale sa proslave.


ZVANICE UGLAVNOM SPREMILE KEŠ!

Goca Božinovska
 

Informer

Viktoru sam spremila koverat sa parama. Ranije sam kupovala poklone, ali znam da deca više vole da dobijaju novac nego da im se kupi nešto što im se ne sviđa. Moja deca se više obraduju i kada dobiju 1.000 dinara nego neki poklon. Ne verujem da su Viktoru ljudi davali ispod 200 evra. Najmanje.

Viki Miljković
 

Informer

Odlučila sam da mu dam pare, pa neka kupi šta hoće. Nisam htela da mu odnesem nešto što mu se neće dopasti.

Aca Lukas
 

Informer

Sonja je zadužena za rođendanski poklon, ona će mu odabrati nešto. Viktor je sjajan i skroman dečko, za razliku od neke druge dece čiji su roditelji javne ličnosti.

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
branka

pre 7 godina

Kaki bi bolo lepo da smog procitali da je neki MoMA ilia devojka Koji Su dobili priznanje za sport,znanje,dobro delo proslavili uz pomoc svih naps 18 rodendan I skupili 100eura.Sve imamamo I samo nam file pompezne vest o njihovim rodendanima a tu je jos Celina cerka pa.....Boze sta bi mi biz njih?

Janko

pre 7 godina

Da me niste informisali o ovom dogadjau, veoma znacajnom za kulturu Srbije i drustva u celini, ne znam kako bih preziveo ovu godinu! A, tek okupljena elita! Sve moj, do mojega! Hvala vam, utoliko pre sto se ta elita pokazala i sa prilozima nakon elementarnih nepogoda i u drugim prilikama. S R A M O T A!

Izbori 2024

Vesti

TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi!
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi!

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija