• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Jovanović

08.06.2016

19:56

SEKA PRATI TRENDOVE! Nećete verovati na koji način folkerka planira da se porodi!

Estrada

SEKA PRATI TRENDOVE! Nećete verovati na koji način folkerka planira da se porodi!

Podeli vest

Pevačica će roditi dečaka u jednoj od najvećih bolnica u Evropi, u bečkoj klinici "Algemajnes krankenhaus", i to u vodi

Pevačica Seka Aleksić odlučila je da se porodi prirodnim putem u kadi sa vodom! Ona će u septembru roditi dečaka u bečkoj klinici "Algemajnes krankenhaus", koja ima najbolje doktore za ovu vrstu porođaja.

Seka je izabrala ovu metodu jer znatno smanjuje bolove i opušta telo, pa će mnogo lakše podneti kontrakcije.

Saznala je da topla voda opušta, kao i da su mnogo manji bolovi i stres tokom rađanja bebe
Izvor Informera

- Pevačica je čula sve najbolje o porođaju u vodi. Porazgovarala je sa mužem Veljkom Piljikićem i zaključili su da je to najbolji način da postane mama. Saznala je da topla voda opušta, kao i da su mnogo manji bolovi i stres tokom rađanja bebe - otkriva naš dobro obavešten izvor.

On dodaje da Seka nema komplikacije u trudnoći, pa samim tim nema prepreka da se porodi na ovaj način.

Public

- Čim je odlučila da će roditi sina u Austriji, počela je da se raspituje u kojoj bolnici je moguće da se to uradi u specijalizovanoj kadi. Svi su joj preporučili univerzitetsku kliniku "Algemajnes krankenhaus". Išla je na preglede u ovu kliniku i sve se dogovorila. Izabrala je i doktora, kog će pozvati kad krene porođaj - ističe naš sagovornik.

PRVI PUT JAVNO O TRUDNOĆI! Seka: Ja nisam razmažena!

Imamo dve kade, koje su dobro opremljene, a svi naši lekari su obučeni za tu vrstu porođaja
"Algemajnes krankenhaus"

Iz ove bolnice potvrdili su nam da vlada veliko interesovanje za porođaj u kadi.

- Imamo dve kade, koje su dobro opremljene. Svi naši lekari na ginekologiji su obučeni za tu vrstu porođaja. Sve veći broj žena želi tako da rodi bebu. Porođaj je besplatan za sve koji imaju prijavljeno boravište u Austriji i osiguranje - rekli su nam sa odeljenja za ginekologiju i akušerstvo iz ove klinike.

Ginekolog Mima Fazlagić tvrdi da žena mora da bude potpuno zdrava da bi rodila dete na ovaj način.

- To je jako stara metoda, koja se već dugo koristi u svetu. Žena sama bira na koji način bi htela da se porodi. Nekom je prijatnije da sedi, nekome da primi epidural. Lični je doživljaj da li su bolovi manji u toploj vodi. Da bi se žena porodila na ovaj način, mora da ima urednu trudnoću i da je potpuno zdrava - ističe doktorka.

(FOTO) MALO LI JE?! Seka dobija 13.000 evra da se porodi u Beču!

Svetske zvezde obožavaju porođaj u vodi

Public

Brojne svetske zvezde donele su svoje naslednike na svet upravo u vodi! Tako je brazilska manekenka Žizel Bundšen rodila sina, a zatim i ćerku u kadi u svom domu. Pamela Anderson, zvezda "Čuvara plaža", oba sina je rodila u vodi, kao i holivudska zvezda Dženifer Koneli. Glumica Riki Lejk je snimila dokumentarac o rođenju svog drugog sina u kadi.

 


 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dada

pre 7 godina

Ja sam se porodila "po seljacki " bez kade , epidurala i tako tih modernih stvari

starlight

pre 7 godina

Eh moja Srbijo u sljivama.Pa sta je to cudno.Takve vrste porodjaja su uobicajene svugde pa cak i u blizem susjedstvu u Hr.Vec godinama.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija