• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šašić

05.09.2016

20:22

(FOTO) CECIN VELJKO SA MILOVOM ĆERKOM Bez blama razmenjivali nežnosti na jednom beogradskom splavu!

Estrada

(FOTO) CECIN VELJKO SA MILOVOM ĆERKOM Bez blama razmenjivali nežnosti na jednom beogradskom splavu!

Podeli vest

Veljko Ražnatović i Anika Đurašković pred svima razmenjivali nežnosti na jednom beogradskom splavu

Cecin sin Veljko Ražnatović ljubi Aniku, ćerku biznismena Mila Đuraškovića. Informerov paparaco uhvatio je mladi par dok je razmenjivao poljupce u petak uveče na jednom prestoničkom splavu.
Naslednik folk dive nakon raskida sa Mašom Terzić uspeo je da zavede i mezimicu srpskog tajkuna. Veljko je na splav došao sa Anikom, sa kojom se intenzivno viđao i pre godinu dana. Društvo su im pravili drugovi, među kojima je bio i brat njegove bivše devojke, Kostadin.

Public

Zaboravio Mašu

Đuraškovićeva ćerka i Ražnatović nisu se odvajali jedno od drugog celo veče.

(FOTO) VELJKO PONOVO U AKCIJI Cecin sin ljubi poznatu voditeljku!

Zavodnik na tatu

Veljko Ražnatović je poznat kao veliki zavodnik, pa je dosad prošetao mnoge popularne devojke. Arkanov sin je u najozbiljnijoj vezi bio sa Mašom Terzić, a pre toga se zabavljao i sa Lunom, ćerkom Anabele Đogani. Kako se pisalo, ni voditeljka Sofija Rajović, koja je čitavu deceniju starija od njega, nije odolela mlađanom Ražnatoviću.

- Anika i Veljko su zajedno došli na splav. Smestili su se u centralni separe i non-stop su se ljubili i grlili - kaže izvor Informera koji se zatekao tamo.

Cecin sin je sa novom devojkom bez blama razmenjivao nežnosti i nije obraćao pažnju na ljude oko njih.
- Njih dvoje su se sve vreme ljubakali, prisno su plesali i 'vatali se kao da nisu na javnom mestu. Baš su delovali zaljubljeno. Očigledno je Veljko već zaboravio Mašu, sa kojom je dugo bio u burnoj vezi - priča naš sagovornik.

Navala devojaka

Ražnatović i ćerka srpskog tajkuna splav su napustili među poslednjima, pa su kući krenuli tek u zoru.

ČUVAO JU JE SAMO ZA SEBE! Veljko poručio Maši: Imala si me celog!

Bez blama
Veljko i Anika su se do jutra ljubakali, prisno su plesali i 'vatali se kao da nisu na javnom mestu
Izvor Informera

- Kad je stigao račun, Veljko je platio ceh za njihov separe, iako su tu bili još tri muškarca i jedna Anikina drugarica. Oni su ostali do fajronta, tek oko četiri ujutru su krenuli kući - dodaje naš izvor.

Kada su napustili prestonički lokal, nekoliko devojaka je napolju sačekalo Cecinog sina kako bi se slikale s njim.

- Veljka su ispred splava bukvalno saletale devojke. Tražile su mu da naprave selfi s njim i on je pristao. Njemu je to bilo veoma simpatično, pa se sve vreme smejao i veselo pozirao - navodi naš sagovornik.

ANASTASIJA SE ODSELILA OD CECE Napustila vilu na Dedinju i živi kod drugarica!

 

Anika Đurašković: Smrt sirotinji

Public

Ćerka biznismena Mila Đuraškovića široj javnosti je postala poznata kad je na svom nalogu na društvenoj mreži Fejsbuk postavila fotografiju pored automobila marke BMW i napisala: "Smrt sirotinji".
Aniku je javnost zbog ovog postupka nazvala bahatom bogatašicom, a njen otac je za medije izjavio da je neko hakovao profil njegove ćerke.

 

 

 

 

 



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

..."И тата би сине..." ...Само да је ... жив..!

DS

pre 7 godina

I ostali do ranih jutarnjih sati. Pa,kad ce ta djeca stici u skolu,pa napisati domace zadace,,ili je njima ljubav jedina zanimacija?,ha,ha,ha,ah A,djevojke se lijepe za njega.Pa nece se valjda lijepiti za najboljeg matematicara u skoli jer takav ne moze da plati ceh za cijeli separe. A,te pare ce zaraditi mama Cecojka svojim silikonskim atributima.

blagoje supic

pre 7 godina

Kakva skola momak Raznjatovic studira kod nas u B.luci u republici srpskoj.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija