• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/informer.rs

20.09.2016

21:58

VODITELJ OČAJAN! Vlada Stanojević ne može da nađe devojku u gradu greha!

Estrada

VODITELJ OČAJAN! Vlada Stanojević ne može da nađe devojku u gradu greha!

Podeli vest

Vladimir Stanojević, nekadašnji voditelj, preselio se u Las Vegas, gde radi kao menadžer u jednom hotelu. Obzirom da tamo nije poznata ličnost devojke ga ne saleću kao nekada. On je tamo toliko usamljen da je čak otvorio profil na društvenoj mreži za upoznavanje Tinder

Iako po njegovim fotografijama može da se nasluti da na drugom kontinentu živi život iz snova, izgleda mu ne cvetaju ruže baš na svakom polju.

(FOTO) NE VRAĆA SE U SRBIJU Vlada Stanojević uživa u Las Vegasu!

S obzirom na to da se nalazi u zemlji u kojoj nije poznato lice i da ga devojke ne saleću na svakom koraku, Stanojević je rešio da napravi profil na Tinderu - društvenoj mreži za upoznavanje, 

- Vladimiru se veoma dopada život u Las Vegasu, ali kako je tamo i dalje novajlija, tamo nema mnogo prijatelja. Iz tog razloga rešio je da putem interneta upozna neke nove zanimljive ljude, ali i da nađe novu devojku. On je mislio da će se devojke za njega lepiti kao od šale kao ranije, međutim, tamošnje devojke ne znaju ko je on, pa je navala izostala. Ova društvena mreža mu se učinila kao pravo mesto da upeca neku novu cicu, a kako bi im privukao pažnu, stavio je printskrin koji prikazuje njega kao voditelja - ispričao je u poverenju izvor blizak Vladimiru.

VIP KOLUMNA! VLADA STANOJEVIĆ: Hilari ili Tramp, Ameri biraju između dva zla!

Koliko su mu ova uloga i karakterističan osmeh pomogli da smuva neku cicu, ostaje nepoznanica, ali verujemo da nije ostao kratkih rukava.

Dok mnoge naše javne ličnosti komentarišu da je Vladimir promenio boravište kako bi izbegao zatorsku kaznu zbog navodnog prebijanja bivše verenice, fitnes instruktorke Ana Marije Žujović, on u Americi uživa za sve pare. Odlazi u elitne restorane i klubove, kao i u ekskluzivne kockarnice, a tokom dana često surfuje i vozi skuter na vodi.

POSLE RASPISIVANJA POTERNICE Vladimir Stanojević se javio iz Amerike!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
branko1

pre 7 godina

E,ovo me je baš dirnulo,pitam se da li ću moći da spavam.Izuzetno važna I potresna vest

Rade

pre 7 godina

Kada dodjete u Ameriku,pocinjete od nule.Posao koji mozete dobiti je da cistite hotelske sobe ili da perete tanjire.Poziciju menadzera dobijate posle desetak godina iskustva u tom poslu.Tako da ne pisete neistine i sarene laze,za malu decu.

Rade

pre 7 godina

Kada dodjete u Ameriku,pocinjete od nule.Posao koji mozete dobiti je da cistite hotelske sobe ili da perete tanjire.Poziciju menadzera dobijate posle desetak godina iskustva u tom poslu.Tako da ne pisete neistine i sarene laze,za malu decu.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija