• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.12.2016

18:20

(FOTO) CECA LJUBI POZNATOG GLUMCA: On je najnežnije biće na svetu!

Estrada

(FOTO) CECA LJUBI POZNATOG GLUMCA: On je najnežnije biće na svetu!

Podeli vest

Kada su osvanule fotografije i snimci sa slave folk dive Cece Ražnatović, javnost je bila iznenađena što među gostima vidi Vuka Kostića

Vuk je zajedno sa kolegom i drugom Viktorom Savićem bio među veselijim gostima na slavi. Istina je da je pevačica u prijateljskom odnosu sa glumcima, što je danas i potvrdila.

Ceca je, naime, objavila fotografiju sa Viktorom kojeg je nazvala "prijateljem za sva vremena", dok je Vuk "najnežnije biće na svetu".

 
Instagram

Podsetimo, Ražnatovićeva je ranije izjavila da bi volela da u američkom filmu "Tigrov skok", inspirisanom životom Željka Ražnatovića Arkana, njenog pokojnog supruga glumi upravo Vuk Kostić.

Instagram

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Micko

pre 7 godina

Ovaj drugi je dobar lik ali voli malo po nosu i sl.

Mila

pre 7 godina

Svi troje odvratni, čuj, prijatelji sa mamom Cecom, jadni glumcici koliko su nisko pali

Haralampije

pre 7 godina

Ovo je Ceca trznula na Vuka,meni se cini.Ili su vec u semi? Ili su oni kao \"raja\"?Po kom osnovu?Malo se \"provaljuju\" ovi glumci!

DS

pre 7 godina

Da,neki momci vise vole da provozaju oldtajmere poznate firme nego nova kola od manje poznatih proizvodjaca. Kao studenti smo,uz gitaru,pjevali jednu pjesmicu."Pogledajte sta mi fali,bac'te oko na me,ja sam student,para nemam pa me nece dame.Imao sam jednu malu al' ostavi mene,nadje starca sa parama takve su vam zene.A,ja nadjoj jednu starku da joj pravim radost,ima pare i mercedes hoce moju mladost,Roke koke jucu cu,roke koke jucu cu".

Saša

pre 7 godina

Svaka, cast! G. Svetlani... A, komentar do Glumca G. Vuka... \"Matori u \"Roli - APSOLUTNIH 100\" Opravdao si moje cenjeno ime... Momak, ponosan sam gradjanin i drzavljanin ove zemlje sto ima SUGRADJANINA takvog KALIBRA... Svaka ti cast za ulogu lika i karaktera koj si dobio... Da, mogu NAZDRAVIL BI... Zna, se... \"Zuta a ljuta\"...Ziv, bio VUCE!\n

don kihot

pre 7 godina

Pišeš Saša baš bez veze, razumem te k`o Kineze! Pišeš, brate, sbrda zdola, ne razumem to ni pola! Kada malo misli središ, tad pokaži kol`ko vrediš, kada pišeš nešto bitno, izrazi se neupitno!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija