• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

24.04.2017

20:14

ANA I TRUDNA PUŠI KO TURČIN! Pevačica ni u šestom mesecu ne može nikako bez CIGARETA!

Estrada

ANA I TRUDNA PUŠI KO TURČIN! Pevačica ni u šestom mesecu ne može nikako bez CIGARETA!

Podeli vest

Ana Nikolić kaže da je bitnije to s kim je napravila dete nego što duvani u blagoslovenom stanju

Ana Nikolić priznaje da ni u trudnoći ne može bez svog najvećeg poroka - cigareta. Od kada je prošle nedelje njen muž Stefan Đurić, zvani Rasta Kavali, pretukao Slobodana Nešovića Loku, pevačica pali jednu za drugom.
Grize je savest zbog toga što se truje nikotinom u šestom mesecu, pa se svim silama trudi da što manje popuši u toku dana.

Saveti lekara

Šta je bitno
Najvažnije je da se bebe prave iz ljubavi, a cigarete su suštinski nebitne
Ana Nikolić

No, Ana smatra da pušenje u blagoslovenom stanju nije za osudu.

- Žene bi trebalo da vode mnogo više računa s kim prave dete i o tome da dete rode iz ljubavi. Cigarete su suštinski nebitne, ali se treba truditi da se pušenje smanji što je više moguće - kaže Nikolićeva za Informer.

I dok se pevačica bori da što manje puši, dodatnu muku joj stvaraju najbliži, koji po svaku cenu žele da ona ostavi duvan zauvek, pa joj često drže pridike.

FOTO) DOLAZE RODE! Ana i Rasta uredili sobu za bebicu!

Ni reč o Rastinoj tuči

Ana Nikolić se nije oglašavala nakon što je Rasta 18. aprila pretukao Slobodana Nešovića Loku. Pevačica ne želi da priča o nemilom događaju, pa smo ostali uskraćeni za njen komentar o tome.

- Okolina me malo steže i pritiska: te nemoj ovo, te nemoj ono. Malo preteruju, a ja živim život Novaka Đokovića - našalila se pevačica.

Supruga Raste Kavalija želela je da ostavi cigarete kada je saznala da je u drugom stanju, ali joj to nije pošlo za rukom. Posebno joj je teško sada kada se njen muž našao u središtu skandala. Pevačica se zbog toga mnogo potresla.
- Kada ne bi zapalila cigaretu, postajala bi nervozna. Doktor joj je savetovao da je bolje da zapali pet cigareta dnevno, jer bi joj život bez duvana postao baš stresan, što nikako nije dobro za bebu. Međutim, ovih dana još više puši na nervnoj bazi jer se brine šta će biti sa njenim mužem, da li će ga optužiti za nasilničko ponašanje. Baš joj nije lako - priča za Informer izvor blizak folk zvezdi.

RASTIN FAJT SA VODITELJEM UZNEMIRIO ANU! Trudnoj pevačici pozlilo posle njegovog privođenja!

Printscreen You Tube

mojugao

Goca Božinovska
pevačica

Nekoliko cigareta dnevno ne može da škodi bebi, veću štetu joj nanosi stres koji majka doživi ako ne zapali. Nisam pušila u trudnoći, ali sam pevala tada u zadimljenim kafanama i mojoj deci ništa ne fali.

Pušila ko Turčin

Ana je poslušala lekara jer je shvatila da će tako manje štete naneti detetu.

3 meseca je ostalo do porođaja Ane Nikolić

- Ranije je pušila ko Turčin, nije vadila cigaru iz usta. Ali sada je stvarno smanjila pušenje. Zapali samo kada oseti jaku potrebu za nikotinom ili u nekim stresnim situacijama. Poznajem je dugo i znam u kojoj meri uživa dok puši, pa znam i koliki napor ulaže da prepolovi broj cigareta u odnosu na ranije - dodaje naš sagovornik.

Rasta posle incidenta pali i žari po regionu

Informer

Stefan Đurić Rasta je posle incidenta sa Nešovićem nastavio najnormalnije da živi i radi. Reper je tokom vikenda nastupao u regionu. Najpre je pevao u Osijeku, a zatim je imao tezgu i u Splitu. Muzičar radi punom parom i očigledno ne strepi od eventualne tužbe za nasilničko ponašanje.


 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

Јадно то дете...Ни криво ни дужно...Неодговорна мати а и отац такав...

Sasa

pre 6 godina

Jadni mi sto.nam.stavljaju takve vesti ispred nosa...,od svega sto se dogada samo.nam je to vazno...zabolenas bre kome i sta pusi

Nina

pre 6 godina

Ona da zivi zivot Novaka Djokovica, malo sutra! Svako bi da se poredi sa njim a nije mu ravna ni za nokat malog prsta. Ne treba isuvise preterivati. A to sto pusi videce posle kako ce se odraziti na zdravlje i deteta i njeno. To je tako kad svako moze da ima dete.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija