• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf/informer.rs

28.04.2017

16:37

SINAN SAKIĆ O SINOVLJEVOJ KAZNI: Svako ko je kriv mora da robija!

Estrada

SINAN SAKIĆ O SINOVLJEVOJ KAZNI: Svako ko je kriv mora da robija!

Podeli vest

Pevač Sinan Sakić kaže da mu je veoma teško palo kada je njegov sin Rašid osuđen na 12 godina zatvora zbog ubistva, i kako ističe, to je Rašidova sudbina, a ne njegova

Rašid Sakić se trenutno nalazi na odsluženju zatvoreske kazne, a Sinan kaže da sina ne obilazi u zatvoru.

- U zatvoru je još… Nemam reči, šta ja znam. Šta da radim, svako ima svoju sudbinu i karmu. Ne obilazim ga u zatvoru, ali u kontaktu smo. Dete do svoje šeste godine nema svoju sudbinu, a posle je dobija. Ti si mu samo biološki roditelj i ništa više. Na njegov put ne možeš da utičeš. Možeš da budeš idealan roditelj, kao što sam ja bio. U mom slučaju to nije vredelo. Svima sam dao ljubav, pokupovao im stanove i obezbedio krov nad glavom - izjavio je Sakić.

Popularni pevač navodi i da ne želi da se njegovo ime provlači po novinama, zbog onoga što njegov sin uradio.

- Nateže mi je pao moj privatni teret zbog sina. Nema tu šta da se priča, svako ko je pogrešio i svako ko je kriv nek ide na robiju. Ja protiv njegovog života i puta ne mogu, sudbina je njegova, ne moja. On ima veliko poštovanje prema Sabini i meni, i nikada mi nismo dolazili u konflikt. Šta se desilo, desilo se. Nije to lako breme, odmah ljudi kažu: “Evo Sinanov sin ovo, Sinanov sin ono”, čekajte ljudi, čovek ima 38 godina. Pišite mu ime i prezime i doviđenja. Zašto da se moje ime vuče? Pustite mene na miru - rekao je Sinan za “Srpski Telegraf”.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija