• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: story/ Informer.rs

05.08.2017

09:04

MRAČNA TAJNA MILICE PAVLOVIĆ! Progovorila o traumatičnom iskustvu sa prvim dečkom!

Estrada

MRAČNA TAJNA MILICE PAVLOVIĆ! Progovorila o traumatičnom iskustvu sa prvim dečkom!

Podeli vest

Pevačica je ovo dugo krila od javnosti, a sada je otkrila koliko joj je najteži period u životu ostavio traga na duši

Milica Pavlović nikada javnosti nije predstavila emotivnog partnera, a razlog tome je što ne može da veruje muškarcima zbog onoga što joj se dogodilo kad je imala samo 18 godina.

Naime, raskid sa prvim dečkom joj je jako teško pao, a ovo traumatično iskustvo podelila je sa svima.

- Na pragu punoletstva doživela sam jednu od najvećih životnih izdaja i razočaranja u muško-ženskom odnosu. Bila sam izuzetno mlada, a ta nemila epizoda na kraju me je dovela u situaciju da moji najbliži nisu znali kako da mi pomognu. Nakon svega što se desilo, nesvesno sam digla zid oko sebe. Sa ove tačke gledišta, shvatam da čitavu situaciju nije trebalo da doživim tako tragično i dozvolim da do te mere utiče na moj život da se potpuno emotivno zaključam, postanem sumnjičava, nepoverljiva i paranoična. Često kažem da taj deo moje prošlosti spada u kutiju mojih mračnih tajni - rekla je Milica za Stori i dodala:

SVI SE PITAJU DA LI JOJ JE TO DEČKO Milica Pavlović se fotkala sa nepoznatim muškarcem!

Sigurna sam da je to uzrok svih problema kada je reč o mom stavu prema muškarcima. Ubrzo nakon tog velikog ljubavnog razočaranja doživela sam popularnost, što je samo dodatno uticalo na to da izgubim kompas u tom pogledu.

(FOTO/VIDEO) MILICA BEZ GAĆICA! Pevačica BAŠ SVE POKAZALA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dule

pre 6 godina

И шта се ту десило? Немојте нам продужавати неизвесност.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija