• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ljubav&Zdravlje/Dejan Katalina

14.08.2017

19:38

VERENIKA NE ŠPIJUNIRAM, ALI SAM OPREZNA: Ivana Selakov otkriva zbog čega se još uvek nije udala!

Estrada

VERENIKA NE ŠPIJUNIRAM, ALI SAM OPREZNA: Ivana Selakov otkriva zbog čega se još uvek nije udala!

Podeli vest

Mislim da to treba da bude moja i Peđina odluka i da treba više da se piše o karijeri nego o privatnom životu. Za sada sve ostaje po starom

Popularna pevačica Ivana Selakov, poznata po sjajnim duetima sa Acom Lukasom, ali i po glasu koji neodoljivo podseća na Cecin, za naš dodatak otkriva zašto je obradila bugarski hit, zbog čega se još uvek nije udala za svog višegodišnjeg verenika Peđu, šta je potrebno da bi veza danas funkcionisala, ali i objašnjava da je njen najveći adut upravo to što ga nema...

Novi singl "Ima nešto" naišao je na odličan prijem publike, mada su mnogi bili iznenađeni orijentalnim prizvukom. Kako si se odlučila za ovakvu pesmu?
- Svaki pevač u određenom trenutku mora da eksperimentiše sa muzičkim pravcima, u suprotnom postaje dosadan i sebi i publici. Želela sam i ja da u svojoj karijeri imam jednu obradu i odlučila sam se za veliki bugarski hit i nisam pogrešila. To ne znači da ću ostati u tom zvuku. Pre nekoliko godina su me DJ Shone i Sha pitali da zajedno snimimo pesmu "Igraj dok postojiš", koja je u tom trenutku bila nešto novo - spoj pevanja, repovanja i didžejinga. To je bio moj eksperiment, koji se pokazao kao veoma uspešan i nakon te pesme je pokrenut čitav pravac takvih pesama.

 

 

A post shared by Ivana Selakov (@selakov) on Aug 13, 2017 at 5:55am PDT

 

U spotu špijuniraš dečka putem kamere ugrađene u njegove naočare, da li bi tako nešto uradila i u privatnom životu?
- (smeh) Svaki spot koji sam do sada uradila snimljen je po mojoj ideji. Nisam neko ko voli da špijunira i kontroliše, ali potrebna je u svakoj vezi doza opreznosti. Previše opuštanja nije dobro za vezu.

Želim da postanem majka

Govorila si o potomstvu, odnosno kako želiš da se fokusiraš na rađanje deteta. Ima li nešto novo na tom planu ili si sada okrenuta isključivo karijeri?
- Naravno da želim da se ostvarim kao majka i nadam se da će mi se ta želja i ostvariti.

Spot je sniman na egzotičnim destinacijama, uz vrlo atraktivnog partnera, ko je osmislio ovu priču i zašto ste ga radili van Srbije?
- Spojila sam lepo i korisno. Svakog januara idemo na odmor u neke tropske destinacije jer ja ne volim zimu i ne znam da skijam. Spot je snimljen na Tajlandu u jednoj predivnoj vili koja nam je ustupljena za snimanje spota. Cela ekipa koja je radila spot je iz Ukrajine i Tajlanda, a glavni glumac je Rus, tako da mi je bilo veoma interesantno iskustvo komunicirati sa ekipom na engleskom. Oni su veliki profesionalci i nedavno su radili na filmu u kom glumi Anđelina Džoli.

Pesma ima bugarsku i tursku verziju, kako se ti kotiraš na tim tržištima, ima li reakcija?
- Obe verzije su jako uspešne, nadam se da će i naša, srpska, biti slušana (smeh). Nisam do sada imala priliku da nastupam u Bugarskoj i Turskoj mada znam da se neke moje pesme tamo slušaju. "Daleko si", koju je komponovala Aleksandra Milutinović, upravo je obrađena u Turskoj i Bugarskoj.

 

 

A post shared by Ivana Selakov (@selakov) on Aug 11, 2017 at 2:54am PDT

 

Nisam neko ko voli da špijunira i kontroliše, ali u svakoj vezi potrebna je doza opreznosti

Kroz karijeru si radila mnogo dueta, posebno sa Acom Lukasom, zašto su ti dueti u kojima učestvuješ toliko popularni, šta je tajna njihovog uspeha?
- U duetu se moraju spojiti dva pevača koja će publika u tom trenutku doživeti kao jedno. Aca i ja smo slični po muzičkim afinitetima i energijama i to je ključ našeg uspeha. Neki dueti mojih kolega ne uspeju jer se svako trudi da izdigne sebe u duetu i promoviše samo sebe jer ih mrzi da idu po emisijama i po nastupima zajedno i samim tim ih publika ne doživi kako treba. Naravno, na prvom mestu je dobra pesma, što je slučaj sa "Ako je do mene", "Daleko si", "Omaklo mi se" i "Ljubav u doba kokaina".

Kad smo već kod Lukasa, kako komentarišeš ovu njegovu životnu dramu koju su mediji pretvorili u "sapunsku operu"?
- Ne mešam se i ne komentarišem jer je to njegov privatni život. Sonju znam i veoma cenim kao ženu i majku i naravno da bi mi bilo drago da se njihova situacija reši na najbolji mogući način.

Previše opuštanja nije dobro za vezu

Mnogi su često pričali da tvoj glas po boji neodoljivo podseća na Cecin, ali i da njene pesme pevaš kao u originalu. Koju Cecinu pesmu najradije pevaš i zbog čega?
- U početku su me mnogi poredili sa njom, ali već dugo nisam čula takva poređenja, što mi je drago, jer sam uspela da izgradim svoj stil. Cecu mnogo volim jer sam sa njom provela nekoliko divnih godina kao njen prateći vokal. Njene pesme su obavezni deo mog repertoara, a privatno najviše volim one koje nisu najveći hitovi, poput "I bogati plaču", "Pogrešan broj", "Neću dugo", "Rođen sa greškom"..

 

A post shared by Ivana Selakov (@selakov) on Aug 9, 2017 at 7:34am PDT

Našao sam podatak da imaš preko dve hiljade otpevanih pratećih vokala, jesi li proverila da ovaj podatak nije za Ginisovu knjigu rekorda?
- Sad već sigurno ima i blizu 2.500 (smeh). Nisam to proveravala i nažalost nisam vodila tačnu evidenciju kome sam sve pevala, imam evidentirane samo neke pesme nažalost. To je moj omiljeni hobi i obožavam to da radim.

Recept za srećnu vezu ne postoji. Treba biti iskren, otvoren, prilagodljiv, tolerantan

Pamtiš li uopšte kome si sve pevala prateće i možeš li da izdvojiš neku od tih saradnji na koju si najviše ponosna, odnosno ima li neka pesma za koju si radila prateće vokale a želela bi da je tvoja?
- Pamtim sve izvođače i skoro sve pesme, to mi je profesionalna deformacija (smeh). Mnogo pesama sam poželela da su moje i mnogo od njih je posle postalo veliki hit.

Peđa i ti ste već deset godina zajedno. Na koji način održavate vezu i postoji li recept za dugotrajnost veze u današnje vreme?
- Recept ne postoji. Treba biti iskren, otvoren, prilagodljiv, tolerantan... Niko ne zna tačno šta treba, partneri treba da osete šta jedno drugome prija.

Sonju znam i veoma cenim kao ženu i majku i naravno da bi mi bilo drago da se njena i Acina situacija reši na najbolji mogući način

Pričala si da ste bili raskinuli na mesec dana, zbog čega je došlo do tog raskida - samo standardne nesuglasice ili nešto ozbiljnije?
- To su standardne nesuglasice, premor i nervoza usled previše posla i obaveza i usled toga što mi radimo i živimo zajedno.

Podseća li taj raskid na tvoju pesmu "Samačka"?
- Znam da su se mnoge devojke pronašle u toj pesmi, verovatno da ima neke sličnosti.

 

A post shared by Ivana Selakov (@selakov) on Aug 2, 2017 at 5:57am PDT

Neki mediji su najavljivali vašu svadbu, ali to se još uvek nije desilo. Hoćete li ikada stati pred matičara ili ćete nastaviti da živite kao večiti verenici?
- Počelo je već da opterećuje i mene, a verovatno i publiku to stalno zapitkivanje kada ću se udati. Mislim da to treba da bude moja i Peđina odluka i da treba više da se piše o karijeri nego o privatnom životu, ali znam da su te teme uvek interesantne. Za sada sve ostaje po starom.

Na koji način održavaš liniju s obzirom da si rekla kako si veliki ljubitelj slatkiša?
- Nikako (smeh). U letnjim danima uživam u sladoledima i mogu reći da mi je postao i porok. Zimi su to čokolade i keks, kao i neke grickalice, a veliki sam ljubitelj i pita i bureka, dakle svega onoga što goji. Imala bih bar 80 kilograma da mi nije nastupa na kojima se igram, skačem i trošim kalorije.

Jesi li počela da vežbaš u teretani kao što si najavljivala ili još uvek čekaš taj famozni ponedeljak?
- Evo od ponedeljka krećem (smeh).

Kad je izgled u pitanju, šta misliš, koji je tvoj najjači adut?
- Baš to što ne koristim nijedan adut već što sam ljubazna, komunikativna i otvorena prema fanovima i publici.
 


 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad!
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad!

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima!
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima!

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija