• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.09.2017

20:45

SONJA: Lukas će PLATITI DA ME UBIJU, ne znate vi njega, SPREMAN JE NA SVE!

Estrada

SONJA: Lukas će PLATITI DA ME UBIJU, ne znate vi njega, SPREMAN JE NA SVE!

Podeli vest

Sonja Vuksanović tvrdi da je Aca Lukas u stanju da angažuje nekoga da je liši života. Zbog ove izjave folker dobio rekordnu zabranu prilaska od 18 meseci

Žena Ace Lukasa Sonja Vuksanović tvrdi da je folk pevač spreman da je ubije! Kako Informer saznaje, i dalje aktuelna supruga folkera ispričala je u policiji da se plaši za svoj život posle incidenta koji su imali u subotu posle podne u njenom stanu na Bežanijskoj kosi.

Na ivici suza

Plati i završi
Ne bi me iznenadilo da unajmi i plati nekoga i tako završi sa mnom
Sonja Vuksanović

- Sonja je posle okršaja sa Lukasom sama otišla u policijsku stanicu. Tamo je ispričala da se plaši za svoj život i zahtevala da pevač dobije što dužu zabranu prilaska. Rekla je doslovce: "Taj čovek će me ubiti. On je spreman na sve. Ne bi me iznenadilo da unajmi plaćenog ubicu i završi sa mnom" - priča Informerov izvor iz policije.

On dodaje da je ova Sonjina izjava u značajnoj meri uticala na to da Lukas dobije čak 18 meseci zabrane prilaska.

instagram/sonjavu

(VIDEO) LUKAS NA PINKU: Evo šta je rekao o prebijanju Sonje i prljavoj kampanji koju Kurir vodi protiv njega!

Lukasu pozlilo, nije došao u emisiju

Aca je juče ujutru u poslednjem trenutku otkazao gostovanje na Jutarnjem programu Pinka jer mu je pozlilo, zbog čega je završio u bolnici. Voditeljka Jovana Joksimović je objasnila zbog čega pevač neće doći na zakazano gostovanje.
- Obećali smo vam gostovanje Ace Lukasa, ali on se oko sedam ujutru javio našoj urednici i rekao da mu nije dobro. Rekao je da ulazi u neku bolnicu. Doći će u emisiju sutra ili prekosutra - rekla je Jovana.

- Policiji je kazala da ju je suprug šutnuo u nogu i odgurnuo u predelu lica. Delovala je veoma uznemireno i pričala je na ivici suza. Ipak, njena izjava da strahuje za svoj život je najviše uticala na to da sudija donese drakonsku kaznu od godinu i po dana zabrane prilaska i tri godine uslovno. Posebno kada se ima u vidu da Sonji nisu nanete teže povrede - ističe naš sagovornik.

Hoće da me uništi

S druge strane, Lukas je za Informer izjavio da svoju ženu nije ni takao, ali i izneo šokantne tvrdnje da mu je nabijala rogove tokom braka.

- Sonja je kurvetina, laže da sam je tukao, samo sam je odgurnuo nogom da bih mogao da izađem iz stana. Ovo je sve smislila jer hoće da me vidi iza rešetaka. Hoće da me uništi! Ona je zlo kakvo svet nije video - ispričao je pevač u jednom dahu i dodao:

- Te modrice na kolenima što ima je verovatno dobila od karanja okolo. Možda kada je pre tri dana sa jebačem otišla na put... Znate, ona se često jebe, ima ih koliko hoćeš. Jebe se i za lovu verovatno.

LUKAS PORUČIO KURIRU: Da je više ženomrzaca kakav sam ja, žene bi bile mnogo SREĆNIJE!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
muskarcina

pre 6 godina

Nek te jaric odvede na floridu tamo si bezbedna

Ljubisa dimitraskovic

pre 6 godina

Da sigurno... On nema preca posla.. Nisi ti jedina zena na svetu..

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija