• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

13.12.2017

16:56

(FOTO) VRATILA SE U SRBIJU I ODMAH POKAZALA MEĐUNOŽJE: Stanija bez GAĆICA na snimanju NOVOGODIŠNJE EMISIJE!

Estrada

(FOTO) VRATILA SE U SRBIJU I ODMAH POKAZALA MEĐUNOŽJE: Stanija bez GAĆICA na snimanju NOVOGODIŠNJE EMISIJE!

Podeli vest

Toaleta starlete Stanije Dobrojević na snimanju Novogodišnjeg programa Televizije Pink iz godine u godinu sve je provokativnija

Dok je prošle godine nosila dugu crvenu haljinu da subokim izrezima u predelu butina, ovog puta odlučila se za nešto još provokativnije.

Naime, na snimanju za doček 2017. ona je nosila gaćice, jer je majka došla s njom, p aju je naterala na to, dok to sada nije bio slučaj.

pink.rs


I same zategnute noge privukle su dovoljno pažnje, ali to njoj nije bilo dosta, on je izgleda htela da svi konstantno gledaju u nju u nadi da će u jednom trenutku ugledati njenu untimnu regiju u punom sjaju.

pink.rs


U jednom trenutku Stanija je čučnula, pa su svi mislili da će baš tada da dođe do potpunog razgolićavanja intimne regije, ali kako je Dobrojevićeva spretna i ima iskustva sa ovako provokativnim toaletama, pridržala je haljinu baš u pravom trenutku i dokazala svojoj mami da može i bez gaća da bude sigurna.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija