• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs / informer.rs

17.01.2018

18:22

KONAČNO SE OGLASILI ANA I DARKO: Razvodimo se, a ovo su RAZLOZI!

Estrada

KONAČNO SE OGLASILI ANA I DARKO: Razvodimo se, a ovo su RAZLOZI!

Podeli vest

O supružnicima se piše već nekoliko dana, a oni su rešili da se obrate medijima kroz zajedničko saopštenje

Ana Sević i Darko Lazić u poslednje dve nedelje u žiži su javnosti iz dva razloga - prvi je video snimak koji se pojavio, a na kom se vidi kako Darko Lazić šmrče beli prah nepoznatog sadržaja, a drugi je priča o tome kako su se on i Ana pre dva meseca razveli u tajnosti.

Ni Ana ni Darko od tada se nisu oglašavali u javnosti, sve do danas.

Naime, donosimo vam ekskluzivno zajedničko saopštenje za javnost u kojima par preko advokata Andrije Markovića iznosi svoj stav i komentar na sve što smo naveli u prethodnim rečenicama.

Public

Saopštenje prenosimo u celosti:

- Poslednjih meseci naša porodica bila je izložena brojnim zlonamernim lažima, potpunim izmišljotinama i poluistinama plasiranim u medijima. Nije čak ni tačna tvrdnja medija da smo se razveli, odnosno da smo pokrenuli postupak razvoda braka, a jeste istina da planiramo da pokrenemo postupak za sporazumni razvod braka i da smo napravili korake u tom smeru.

Razlog za to nije bilo koja druga osoba, nikakva paralelna veza ili ljubavna afera bilo koga od nas dvoje, a kako se to potencira u štampi koja međusobno pronosi neproverene i netačne informacije. Sve što je objavljivano u vezi toga, pozivajući se na "pouzdane izvore, bliske prijatelje, one koji su upućeni, članove porodice" i slično - čista je laž. Svaka tako plasirana laž svoj epilog dobiće na sudu, u procesima koje će voditi naš zajednički advokat. Kako one koje su do sada objavljene, tako i one koje bi ubuduće, eventualno, bile objavljene. Istinu o našem odnosu znamo samo nas dvoje i niko sem nas i u ime nas o tome ne može govoriti.

(VIDEO) PEVAČICA OTKRILA PRAVI RAZLOG RAZVODA?! Ana Sević: Darko nikad nije kod kuće, a meni muškarci stalno pišu

Kao roditelji jedne predivne devojčice učinićemo sve za nju i njeno srećno odrastanje. Ona je centar našeg sveta i to će i ostati. Ona je ono što će nas troje zauvek činiti porodicom. Sa njom ćemo provoditi zajedničko vreme, baš kao što ćemo zauvek nas dvoje u svakom pogledu štititi, podržavati i poštovati jedno drugo.

Ne samo da nikada jedno o drugom nećemo reći nijednu ružnu reč, nego nećemo nikom dozvoliti da lažima, podmetanjima, spletkama i pokušajima iznuda i ucena bilo koga od nas dvoje okrenu jedno protiv drugog.

Ana Sević i Darko Lazić - toji u saopštenju para, prenosi "Telegraf".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija