• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.S.

30.11.-0001

00:00

NOVA LJUBAV! ANA SEVIĆ U VEZI SA TRENEROM MARKOM! Pevačica postala bliska sa zgodnim sportistom!

Estrada

NOVA LJUBAV! ANA SEVIĆ U VEZI SA TRENEROM MARKOM! Pevačica postala bliska sa zgodnim sportistom!

Podeli vest

Popularna pevačica, koja pronalazi kroz pakao zbog razvoda od Darka Lazića, pronalazi veliku utehu u društvu fitnes instruktora Marka Mićovića

Pevačica Ana Sević, koja se razvodi od kolege Darka Lazića, ne odvaja se od personalnog trenera i fitnes instruktora Marka Mićovića!

Ona već šest meseci svakodnevno vežba sa njim, a ljudi iz njihovog okruženja šuškaju da su se između pevačice i mladog sportiste vremenom rodile emocije.

Marko je nedavno objavio na Instagramu zajedničku fotografiju sa "zvezdom Granda", ispod koje je napisao: "Žestoke pripreme sa Anom Sević." Zanimljivo je da je pevačicin uskoro bivši suprug označio da mu se ova slika sviđa, verovatno ne sluteći da je Sevićka pronašla utehu u Mićoviću.
- Čini mi se da se Ana i Marko dopadaju jedno drugom i da između njih dvoje postoje simpatije i emocije. Već neko vreme su veoma bliski, često ih viđam zajedno. Ne bi me iznenadilo da je Ana zbog razvoda od Darka pronašla utehu u njemu, ali oni još kriju sve što se dešava između njih- kaže izvor blizak fitnes treneru.

KONAČNO SE OGLASILI ANA I DARKO: Razvodimo se, a ovo su RAZLOZI!

Instagram

Marko i Ana

Rame za plakanje
Dok je cela Srbija brujala o njenoj aferi sa Acom Lukasom, Darkovim prevarama i problemima u braku, ona je našla rame za plakanje Izvor Informera

Marko je Sevićkin lični trener i već neko vreme joj pomaže da bude u savršenoj formi. Upravo je on zaslužan za to što, uprkos krahu braka, pevačica nikad nije izgledala bolje.
- Ana je pod stresom zbog razvoda, a Marko je bio uz nju u trenucima kad joj je bilo mnogo teško. Razgovarali su o svemu onome što su mediji pisali o njoj i Darku, priznala mu je da je pod velikim pritiskom i da joj znači što ima s kim da popriča - otkriva naš sagovornik i dodaje da su mišićavi mladić i atraktivna "zvezda Granda" lep par:
- Dečko je zgodan, mlad, ona je lepa, a sada već i slobodna, nema tu ništa loše. Dok je cela Srbija brujala o njenoj aferi sa Acom Lukasom, Darkovim prevarama i problemima u braku, ona je našla rame za plakanje. Prijalo joj je da Marku olakša dušu, pa ne čudi što su se toliko zbližili.
Poznati par se venčao 12. juna 2014. godine, a ubrzo posle toga su dobili ćerkicu Lorenu. Oni su nedavno objavili da se razvode i poručili da razlog za njihov rastanak nije treća osoba.

(VIDEO) MILJANA KULIĆ OTKRILA: Viđam se sa Darkom Lazićem!

Lazićeva crnka: Neću da pričam o mojoj vezi sa Darkom

Informer

Pevačica Sofija Dženopoljac, za koju se priča da je postala bliska sa Darkom Lazićem posle njegovog rastanka od Ane, kaže da ne želi da komentariše njihovu vezu. Atraktivna crnka iz Novog Sada je objavila fotku sa folkerom, na kojoj se prisno grle, što je pokrenulo lavinu komentara da su u vezi.
- Ne bih da pričam o mom i Darkovom odnosu. Neću vam reći ni da jesmo ni da nismo u vezi. To je moja stvar - poručila je Sofija.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija