• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: IVAN GAJIĆ

25.01.2018

20:54

EMINA JAHOVIĆ TRPI UVREDE: Nisam zvezda samo zbog mustafe i silikona!

Estrada

EMINA JAHOVIĆ TRPI UVREDE: Nisam zvezda samo zbog mustafe i silikona!

Podeli vest

Emina Jahović kaže da je mnogi osporavaju zato što ne mogu da joj oproste veliki uspeh koji je postigla

Emina Jahović kaže da ljudi žele da je ponize pričama da je postala popularna zato što se operisala i udala za turskog pevača Mustafu Sandala. Pevačica u razgovoru za Informer ističe da je s vremenom oguglala na maliciozne komentare, ali priznaje da je neki iznova ostavljaju bez teksta.

- Kažu da se uspeh najteže prašta. Nema šta sve za sebe nisam čula i pročitala. Pravili su oko mene najrazličitije teorije zavera i smišljali naučnofantastične priče. I kad pomislim da je to otprilike to, pojavi se novi trač.

Koji je poslednji trač koji si čula o sebi?

- Baš nedavno su mi rekli da je otkrivena tajna nad tajnama, a to je

Para nikad dosta

Ne mislim da imam previše novca, jer para nikad nije dovoljno

Emina Jahović

da sam postala poznata zato što sam operisala nos i udala se za Mustafu. Kao, to je cela filozofija mog uspeha! Ništa rad, talenat, zalaganje. Na takve zlurade komentare imam kratak odgovor: "Neka se sve pevačice operišu i nađu svog Mustafu i uspeće." Glupost totalna!

Kad si se već udala za Mustafu, što nisi iskoristila njegovu popularnost da se probiješ na muzičkoj sceni u Turskoj?

- Nisam želela da koristim suprugovu popularnost u Turskoj zarad lične promocije jer mi tamo treba mir. Želela sam i da mi deca imaju kakvu-takvu privatnost. Dosta mi je što u Srbiji i na Balkanu imam brz tempo. Sa druge strane, i da sam htela tamo da se promovišem, mislim da mi sa pevanjem ne bi išlo dobro zbog akcenta.

Ali svi kažu da dobro pričaš turski?

- Kada me slušaju stranci, oni misle da odlično govorim turski jezik, ali za Turke bi to bilo puno grešaka i zvučalo bi smešno. Pa ni ja ne verujem ljudima koji pevaju sa akcentom. Ne zanima me da budem zvezda u Turskoj, iako tamošnji pevači zarađuju mnogo više od naših. Ali meni novac nije motiv.

Pa dobro, već uživaš u izobilju. Zato te novac i ne motiviše...

- Ne meri se sve parama. Ne mislim da imam previše novca, jer para nikad nije dovoljno. Na kraju krajeva, nebitno je koliko imaš, jer materi

Neću da budem zvezda u Turskoj

Ne zanima me da budem zvezda u Turskoj, iako tamošnji pevači zarađuju mnogo više od naših

Emina Jahović

jalne stvari ne mogu da izbrišu nostalgiju koju uvek osećam za svojom zemljom dok sam u Turskoj.

Ali familija može da te obiđe kada god poželi...

- Dođu oni avionom, ali opet to nije to. Da mogu sa nekim mojim da popijem kafu kad god poželim i da se ispričam na maternjem jeziku - to nema cenu. A sa druge strane, i kada dođem u Srbiju, fale mi Mustafa i deca... I onda čujem: "Lako je tebi, imaš pare." Pa nije baš sve tako...

Želim ulogu u Srbiji

Glumila si u turskoj seriji "Polje lala". Priželjkuješ li ulogu u Srbiji?

- Volela bih da zaigram u nekoj srpskoj seriji, ali da igram neku ženu sa margine društva. Nikako ne bih prihvatila neku plitku ulogu, niti bih želela da se skinem. Želim da igram ženu-borca, da moj lik ima smisla i poentu. Ne želim da dobijem ulogu čisto radi reda da se pojavim negde.

Printscreen You Tube

Turci bi odlepili za Milicom

Ko bi od tvojih koleginica mogao da osvoji Tursku?

- Od koleginica top mi je Milica Todorović. Ona bi glat tamo prošla! Turci vole plavuše, a Mica je pretalentovana, i jako zgodna i prirodna devojka. Kad bi htela, osvojila bi sve tamo. Zanimljivo je da mi u Srbiji generalno imamo puno i muških i ženskih zvezda koje su vrh u svom poslu. Kada su me u Turskoj pitali po čemu je naša zemlja najviše poznata, ja sam im rekla: "Po ljudima." To je naše veliko bogatstvo - talentovani ljudi.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
djole

pre 6 godina

ne nego lepo pevas hahahaha o tugo moja pa da li ti svarno imas samokritike u sebi ?

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija