• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Š - A. S.

27.03.2018

17:10

EMINA JAHOVIĆ PROGOVORILA ZA TURSKE MEDIJE: Evo šta je rekla o svojim sinovima i NOVOM MUŠKARCU U NJENOM ŽIVOTU!

Estrada

EMINA JAHOVIĆ PROGOVORILA ZA TURSKE MEDIJE: Evo šta je rekla o svojim sinovima i NOVOM MUŠKARCU U NJENOM ŽIVOTU!

Podeli vest

Emina Jahović je otkrila da će posle razvoda od Mustafe Sandala dobiti starateljstvo nad sinovima Jamanom i Javazom

Pop zvezda Emina Jahović otkrila je da će posle razvoda od kolege Mustafe Sandala sinovi Jaman i Javuz ostati kod nje! Otkad se pojavila informacija da su se rastali, pevačica se nije oglašavala za srpske medije, ali je zato otvorila dušu za jedan turski magazin.

Ona je ispričala da, mada je Mustafa na sve načine pokušao da zadrži dečake, kao i što više imovine i para za sebe, nije spremna da se odrekne sinova.

Izborila se za decu

Kako saznajemo, Emina je preko advokata uspela da sredi da njoj pripadne starateljstvo nad devetogodišnjim Jamanom i šestogodišnjim Javuzom.

Menjam prezime
Sandal Posle razvoda vratiću i u dokumentima devojačko prezime JahovićEmina Jahović

- Posle razvoda sinovi ostaju kod mene. Deca su prevazišla Mustafin i moj razvod i sve priče u vezi sa tim - kazala je pevačica.

Jahovićeva se osvrnula i na komentare da je do njihovog razlaza došlo zato što je supruga, s kojim je bila 10 godina u braku, zamenila novim partnerom.
- Trenutno ne postoji nijedan muškarac u mom životu, niti želim da budem sa nekim u vezi. Ne razmišljam o tome, posvećena sam isključivo deci - ispričala je Emina.

Public

Vraća devojačko prezime

Pevačica je posle udaje za Mustafu uzela njegovo prezime Sandal. Mada joj se sinovi i dalje prezivaju tako, ona je odlučila da vrati devojačko prezime.

Ostajem u Istanbulu
I pored razvoda, ostajem da živim ovde zbog svojih sinova. Jaman i Javuz idu u školu u Istanbulu i ne želim da im to remetim
Emina Jahović

- U medijima sam uvek bila Jahović, jer sam po tom prezimenu prepoznatljiva. Čim se završi proces razvoda tako će biti i u svim dokumentima - poručila je Emina.
Lepa Novopazarka potvrdila je Turcima da će ostati da živi u Istanbulu.
- I pored razvoda, ostajem da živim ovde zbog svojih sinova. Jaman i Javuz idu u školu u Istanbulu i ne želim to da im remetim. U Beograd i Novi Pazar ću, kao i do sada, ići zbog porodice, ali i svog posla - istakla je Emina.

Nije obrisala zajedničke fotke

Ivan Dobričić

Emina nije obrisala zajedničke fotografije sa uskoro bivšim suprugom sa društvenih mreža. Mada većina poznatih čim raskine sa partnerom, uništi sve dokaze da su ikada bili zajedno, Emina je odolela ovom trendu. Ista situacija je i sa Mustafom, koji je 15. januara Emini čestitao rođendan na Instagramu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija