• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Spasojević

29.03.2018

19:24

SKANDAL! PRIJA VARA FILIPA SA TENISEROM:  Iza leđa verenika pevačica imala aferu s poznatim sportistom?!

Estrada

SKANDAL! PRIJA VARA FILIPA SA TENISEROM: Iza leđa verenika pevačica imala aferu s poznatim sportistom?!

Podeli vest

Aleksandra Prijović se tri meseca, kako piše "Star", iza leđa vereniku Filipu Živojinoviću viđala sa oženjenim teniserom, pa sada mnogi nagađaju da li je to Novak Đoković, Viktor Troicki, Janko Tipsarević, Ilija Bozoljac ili Nenad Zimonjić

Folk zvezda Aleksandra Prijović prevarila je verenika Filipa Živojinovića sa oženjenim teniserom, otkriva magazin "Star"! Zbog ove afere, za koju je Filip tek nedavno saznao, popularni par bi mogao da otkaže svadbu koju je zakazao za 21. jun u Beogradu.

Mada ovaj nedeljnik ne precizira o kom poznatom srpskom

Prija: Smeštaju mi

Prija se pravdala Filipu da joj neko smešta jer želi da im uništi svadbu koju su zakazali za 21. jun u Beogradu

teniseru je reč, naglašavaju da je to sportista koji je u javnosti predstavljen kao porodičan čovek koji voli svoju suprugu. To znači da je Prija mogla da vara budućeg muža sa Novakom Đokovićem, Viktorom Troickim, Jankom Tipsarevićem, Ilijom Bozoljcem ili Nenadom Zimonjićem. Ova petorica tenisera su oženjeni i važe za muškarce koji obožavaju svoje žene.

Prema pisanju ovih novina, Aleksandra i uspešni teniser bili su zajedno tri meseca, a pastorak Lepe Brene i sin Bobe Živojinovića saznao je za prevaru.

- Već neko vreme se šuška po estradnim krugovima kako se Aleksandra viđa sa teniserom koji je u braku. Poslednji put su imali tajni susret pre tri meseca, kad je on bio u Srbiji. Filip je tek nedavno dobio anonimnu poruku: "Da li znaš gde ti je verenica i sa kim? Možda bi trebalo da je pozoveš na video-poziv! Reći ću ti da je u hotelu koji je od Beograda udaljen dva sata vožnje" - prenosi magazin.

Brena: Ta bruka nam ne treba

Prema pisanju nedeljnika, ove priče su došle do Brene i Bobe, a pevačica je pobesnela i poručila Filipu i Aleksandri da im ne treba ta bruka. Gazdarica "Granda" i bivši sportista su posavetovali buduće supružnike da ne prave skandal pred venčanje. Takođe su rekli Filipu da obavezno pozove tenisera i proveri da li neko iz njegovog okruženja plasira te informacije.

Prema njihovim informacijama, Filip je poruku pokazao

Tajni susret

Poslednji put su imali tajni susret pre tri meseca, kad je on bio u Srbiji
Izvor za "Star"

Aleksandri i tražio joj da mu objasni zbog čega ceo grad bruji o njenoj aferi sa teniserom, kog Živojinovići inače poznaju. Folkerka se pravdala da joj neko smešta jer želi da joj uništi svadbu. Kako za Informer otkriva izvor dobro upućen u estradna dešavanja, među pevačima već dugo kruži priča o tome da Prijovićka vara Filipa.

- Već neko vreme pevači pričaju da ona ima romansu sa oženjenim teniserom. Šuškalo se i da je sa jednim mnogo starijim kolegom, koji je takođe u braku. Ali to su zaista samo priče, niko od nas ne može da tvrdi tako nešto. Nekad se to ispostavi kao istina, nekad ne - poručuje naš sagovornik.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Beogradjanka

pre 5 godina

Neiživljena seljančica, mnogo je poletela, a osim pevanja, nema baš čime da se pohvali. I mislim da je ovo samo početak, šta će tek da radi ovom divnom, vaspitanom i obrazovanom dečku. Treba još jednom da razmisli, da li da je ženi. On zaslužuje devojku ravnu sebi, što ova definitivno nije.

Misirac

pre 5 godina

Ajde Nole omasti brk, dosta si postio sa onom sektašicom. Ko opali ciganku razbija maler!!!

Dragan

pre 5 godina

Ja ne razumem zbog čega se Brena toliko kurči? Pa nije mu ona majka.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija